Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 34

Prvi sex...POMOĆ- i cure i dečki

Raspravljate o temi Prvi sex...POMOĆ- i cure i dečki u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Trebam pomoć.Imam 17 god i još sam djevica,ali postoji jedan dečko koji ima 24 god(dakle iskusan),doduše oženjen je i nismo ...

Starter Avatar od korisnika tinchek:)
    Datum registracije
    02-07-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Prvi sex...POMOĆ- i cure i dečki

Trebam pomoć.Imam 17 god i još sam djevica,ali postoji jedan dečko koji ima 24 god(dakle iskusan),doduše oženjen je i nismo zajedno,ali bi mogli...Stvarno je super i on se ne ponaša kao da mu je svejedno za mene...O sexu znam nešto.Neki kažu da ide krv,frendica je rekla da njoj nije.Recite sve što znate,što trebam napraviti-SVE! Ako i neću s njim postojat će uvijek netko s kim će mi biti prvi put....jednom mora...
    bez pisanja gluposti,malo ozbiljniji odgovori
    Nitko nije učinio veću grešku od osobe koja nije poduzela ništa jer je mogla učiniti malo!

Starter
    Datum registracije
    23-02-10
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Re: Prvi sex...POMOĆ- i cure i dečki

samo naprid nemaš se čega bojat nije to neka viša metematika
    samo koristi zaštitu

Regularni forumas
    Datum registracije
    25-04-08
    Starost
    25
    Poruka
    201
    Liked
    0 times

Ajd to i nije neki problem kad ti je samo 17 i još si djevica(neki su stariji i još su djevci)(a i nije ti baš pametna ideja poseksat se sa 24-godišnjom oženjenom osobom)i kako možeš znat da mu je stalo (makar malo) do tebe a u braku je,pripazi malo da mu na kraju ne postaneš samo ona '' osoba'' sastrane koju će otkantat kad mu dosadi..jer možda će vjerojatnije odjebat tebe neko privest brak svome kraju..ono zašt ne pričekaš malo,pa bar dok ne nađeš slobodnog dečka,pa ćeš bar imati priliku biti sretna s njim,ovaki si samo u opasnosti da na kraju budeš povrijeđena..ali opet odluka je na tebi..eto ne pametujem,samo sam ovo imao potrebe napisati,sretno :-)
    Vamos Real Madrid :-)))

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika SEricsson
    Datum registracije
    02-02-08
    Starost
    25
    Poruka
    896
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: tinchek:) Pogledaj Poruke
    postoji jedan dečko koji ima 24 god(dakle iskusan),doduše oženjen je i nismo zajedno,ali bi mogli...Stvarno je super i on se ne ponaša kao da mu je svejedno za mene...
    Evo ozbiljnog odgovora od moje strane.
    Očito još uvijek premalo poznaješ muški rod. Ja sam u tim godinama i meni se čini da on očito se osjeća kao da je prerano uletio u taj braki traži malo zabave sa strane. To što se on ponaša kao da mu je stalo... svako muško koje želi ostvariti cilj će učiniti sve što treba da taj cilj i ostvari.

Nemoj misliti da je on ''poseban'' ili ''drugačiji'' jer da je takav ne bi tražio način da prevari ženu. Razmisli malo, ženidba je najdalji korak što se jedna veza može razviti a njemu do toga baš i nije stalo, zato nemoj misliti da će mu nešto značiti usputna veza sa strane.

Očito je momak kvalitetan manipulator i ako malo usporiš i pogledaš objektivno na tu situaciju vidjet ćeš da i nije sve tako sjajno.
    Možda je ovo mali offtopic ali mi se čini prilično važno u ovoj situaciji.

Regularni forumas
    Datum registracije
    25-04-08
    Starost
    25
    Poruka
    201
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: SEricsson Pogledaj Poruke
    Očito još uvijek premalo poznaješ muški rod. Ja sam u tim godinama i meni se čini da on očito se osjeća kao da je prerano uletio u taj braki traži malo zabave sa strane. To što se on ponaša kao da mu je stalo... svako muško koje želi ostvariti cilj će učiniti sve što treba da taj cilj i ostvari.

Nemoj misliti da je on ''poseban'' ili ''drugačiji'' jer da je takav ne bi tražio način da prevari ženu. Razmisli malo, ženidba je najdalji korak što se jedna veza može razviti a njemu do toga baš i nije stalo, zato nemoj misliti da će mu nešto značiti usputna veza sa strane.

Očito je momak kvalitetan manipulator i ako malo usporiš i pogledaš objektivno na tu situaciju vidjet ćeš da i nije sve tako sjajno.
    ee ovo ti je odličan odgovor na tvoje pitanje,slažem se :-)
    Vamos Real Madrid :-)))

Starter Avatar od korisnika tinchek:)
    Datum registracije
    02-07-09
    Poruka
    36
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: SEricsson Pogledaj Poruke

Nemoj misliti da je on ''poseban'' ili ''drugačiji'' jer da je takav ne bi tražio način da prevari ženu Razmisli malo, ženidba je najdalji korak što se jedna veza može razviti a njemu do toga baš i nije stalo, zato nemoj misliti da će mu nešto značiti usputna veza sa strane.

Razmišljala sam na tisuću načina....Zapravo,bez obzira na vaša mišljena i neću s njim. Ali ako nađem nekog normalnog,što do sada nisam,da smo super...kada dođe da bude vrijeme...i da to bude taj...Prvenstveno,doći će kad tad...Pa me zanimaju odgovori što treba i kako raditi.....
    Zadnji Uredio anthlon : 24-03-10 u 20:35
    Nitko nije učinio veću grešku od osobe koja nije poduzela ništa jer je mogla učiniti malo!

Starter Avatar od korisnika crni_zg19
    Datum registracije
    11-12-09
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

To sto si jos uvijek djevica sa 17 je po meni pohvalno, mnoge cure dns se upustaju u spolne odnose vec sa 14 godina!!! ja ti predlazem da to ucinis sa osobom s kojom ces biti duze vrijeme u vezi, osobom koju ces voljeti i koja ce voljeti tebe, s osobom do koje ti je stalo...

Regularni forumaš Avatar od korisnika Mr. Unknown
    Datum registracije
    19-10-09
    Starost
    23
    Poruka
    235
    Liked
    1 times

da ja imam 17 godina i da sam žensko ne bi se nikako jebao s nekim oženjenim likom od 24 godine.

imati 17 godina i biti djevica nije ništa strašno, to je sexy
    ko tebe kamenom ti njega kruhom

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

koji si ti konj..tko jos stavlja smajlicha u nick..
    All in all you're just another brick in the wall......

Regularni forumaš Avatar od korisnika george1
    Datum registracije
    04-01-10
    Poruka
    240
    Liked
    0 times

Pričekaj, nemoj žuriti,okani se oženjenog i čekaj onog pravog kojem će biti stalo do tebe i tebi do njega. A što raditi i kako kad dođe do toga nemože te nitko naučiti, opusti se i uživaj sve će se dogoditi spontano, a sa dečkom trebaš biti iskrena i reći mu da si djevica što bi on trebao cijeniti i biti pažljiv s tobom.

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku