| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi prvo barenje u Društvo forumu; Imaš "krivo" ime i ovaj sad ima oko 24 god Stara sam ti ja... |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 85
![]() | Re: prvo barenje uff, bilo je to u 7. ili 8. razredu. Bila sam vani u disku sa frendicom i barila sam se prvi put s jednim likom koji je bio 3 god stariji od mene... Sjećam se da je bilo super, trajalo je 45 min, vrat mi se ukočio.. hehe
__________________ Mala Bu |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,274
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: prvo barenje davno, 7 razred, moj prvi dečko, ma bilo me strah kao da idem na giljotinu, ali bilo je baš ok ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: prvo barenje prvi poljubac ima ona pesma od filma, sećam se prvog poljupca samo on je bio sladak...jbg. moj prvi poljubac je pao u zaborav jer su ga izbrisali oni posle njega. Da steta, kad nesto nije bas onda ga se i ne secam, ali zato secam se poljupca jedne beograđanke, posle njenog poljupca trnuo mi jezik. To je bio poljubac ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. ♥mmm Sahataba♥mmm Vuks♥mmm Saban & Co. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:35.

sprdacina

ima ona pesma od filma, sećam se prvog poljupca samo on je bio sladak...