Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Rabijatan tip ili dobrica ? u Društvo forumu; Zanima me vaše mišljenje,naročito djevojaka. Vole li žene više fakine,čvrste dečke,pomalo tvrdoglave ili dobrice,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-02-07, 00:02   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
Kaligula se izdvaja iz mase
Question Rabijatan tip ili dobrica ?

Zanima me vaše mišljenje,naročito djevojaka.
Vole li žene više fakine,čvrste dečke,pomalo tvrdoglave ili dobrice,tihe,intelektualno hiperrazvijene hipije od 60 ak kilograma ?
Moje iskustvo govori da u stadiju života,između 15 i 25 godina pričaju da žele intelektualce pune nježnosti i razumijevanja a istovremeno se žestoko troše sa fakinima.
A od 25 traže budučeg muža među dobricama,udaju se a i dalje troše fakine ili o njima sanjare dok dobrice pokušavaju u živo izvesti seksi scene iz "Ptice umiru pjevajući". He,he,he !

Željno očekujem vaše sve : kritike,pljuvanje,vrijeđanje i naravno istomišljenike.
Kaligula je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:09   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Rabijatan tip ili dobrica ?

preferiram čvrste dečke koji su intelektualno i emotivno razvijeni, a po mogućnosti i tjelesno (iako nije prioritet). Uz sve to moraju biti šarmantni i to ti je to.
Ovo ostalo n e p r i h v a ć a m!
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:11   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Dobrice... pod uvjetom da mi se i fizički sviđa naravno
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:30   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

E ovako: ja sam uvijek volila dobrice i intelektualne tipove koji btw. dobro izgledaju (izgled mi nikada nije bio presudan, ali nije smio biti rugoba) i takve sam uglavnom preferirala za vezu.
A prijatelji su mi uglavnom bili ti "fakini"! Pokušala sam biti sa jednim, ali je ubrzo ta veza prešla na međusobna optuživanja ( hmmm...to volim), "vraćanja računa", podjeb..... i sl.
Ali prvi dojam kad vidim nekog "preseratora" je "BJEŽ!!!"
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:37   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Rabijatan tip ili dobrica ?

žene vole fakine i barabe, a udaju se za fine, mamine dečke...
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:40   #6 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
žene vole fakine i barabe, a udaju se za fine, mamine dečke...
Slažem se.
Kaligula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:43   #7 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne bih rekla da je tako. onda bi bilo da se ti fakini nikada ne ožene...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:48   #8 (permalink)
Regularni forumas

Postoji li vam razlika u seksu sa tako različitim karakterima ?
Ja krečem od sebe.Više volim kad je žena dinamična,aktivna,pomalo agresivna (u krevetu,naravno) i puna života.Naravno,dobro građeno tijelo je vrlo bitan faktor.A ove druge, "dobrice" su mi nekak,šta ja znam,mrtva puhala.Mlohava,obješena guza,hladetinasta bedra,dinamična poput medvjeda ljenivca na +40 C. Lezi drvo na drvo.Katastrofa !Toliko su usporene i pametne,da su dobre za društvo jedino kad imam problema sa probavom.Nakon 15 minuta razgovora o vanjskoj i unutrašnjoj zaduženosti RH,problemima sa kitovima koji su se nasukali na Grenlandu,ja sam zrel za WC.
Kaligula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:50   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Kaligula Pogledaj Poruke
Ja krečem od sebe.Više volim kad je žena dinamična,aktivna,pomalo agresivna (u krevetu,naravno) i puna života.Naravno,dobro građeno tijelo je vrlo bitan faktor.A ove druge, "dobrice" su mi nekak,šta ja znam,mrtva puhala.Mlohava,obješena guza,hladetinasta bedra,dinamična poput medvjeda ljenivca na +40 C. Lezi drvo na drvo.Katastrofa !Toliko su usporene i pametne,da su dobre za društvo jedino kad imam problema sa probavom.Nakon 15 minuta razgovora o vanjskoj i unutrašnjoj zaduženosti RH,problemima sa kitovima koji su se nasukali na Grenlandu,ja sam zrel za WC.
zašto misliš da ne postoji dobrica sa čvrstim tijelom?
Šta si ti i na forumu da si poboljšaš probavu???
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:51   #10 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,216
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kaligula

Moram priznat da nisam razumio šta želiš reć...

Znači, dobrice su isključivo debele žene koje govore o politici i ekologiji i loše se jebu? A "fakinke" su sve one koje nisu takve?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 27-02-07 u 00:53.
damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, sex, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110