| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Rabijatan tip ili dobrica ? u Društvo forumu; Zanima me vaše mišljenje,naročito djevojaka. Vole li žene više fakine,čvrste dečke,pomalo tvrdoglave ili dobrice,... |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Zanima me vaše mišljenje,naročito djevojaka. Vole li žene više fakine,čvrste dečke,pomalo tvrdoglave ili dobrice,tihe,intelektualno hiperrazvijene hipije od 60 ak kilograma ? Moje iskustvo govori da u stadiju života,između 15 i 25 godina pričaju da žele intelektualce pune nježnosti i razumijevanja a istovremeno se žestoko troše sa fakinima. A od 25 traže budučeg muža među dobricama,udaju se a i dalje troše fakine ili o njima sanjare dok dobrice pokušavaju u živo izvesti seksi scene iz "Ptice umiru pjevajući". He,he,he ! Željno očekujem vaše sve : kritike,pljuvanje,vrijeđanje i naravno istomišljenike. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? preferiram čvrste dečke koji su intelektualno i emotivno razvijeni, a po mogućnosti i tjelesno (iako nije prioritet). Uz sve to moraju biti šarmantni i to ti je to. Ovo ostalo n e p r i h v a ć a m! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? E ovako: ja sam uvijek volila dobrice i intelektualne tipove koji btw. dobro izgledaju (izgled mi nikada nije bio presudan, ali nije smio biti rugoba) i takve sam uglavnom preferirala za vezu. A prijatelji su mi uglavnom bili ti "fakini"! Pokušala sam biti sa jednim, ali je ubrzo ta veza prešla na međusobna optuživanja ( hmmm...to volim), "vraćanja računa", podjeb..... i sl.Ali prvi dojam kad vidim nekog "preseratora" je "BJEŽ!!!" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Postoji li vam razlika u seksu sa tako različitim karakterima ? Ja krečem od sebe.Više volim kad je žena dinamična,aktivna,pomalo agresivna (u krevetu,naravno) i puna života.Naravno,dobro građeno tijelo je vrlo bitan faktor.A ove druge, "dobrice" su mi nekak,šta ja znam,mrtva puhala.Mlohava,obješena guza,hladetinasta bedra,dinamična poput medvjeda ljenivca na +40 C. Lezi drvo na drvo.Katastrofa !Toliko su usporene i pametne,da su dobre za društvo jedino kad imam problema sa probavom.Nakon 15 minuta razgovora o vanjskoj i unutrašnjoj zaduženosti RH,problemima sa kitovima koji su se nasukali na Grenlandu,ja sam zrel za WC. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
Šta si ti i na forumu da si poboljšaš probavu??? | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
![]() Moram priznat da nisam razumio šta želiš reć... Znači, dobrice su isključivo debele žene koje govore o politici i ekologiji i loše se jebu? A "fakinke" su sve one koje nisu takve?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 27-02-07 u 00:53. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, sex, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:39.