Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Rabijatan tip ili dobrica ? u Društvo forumu; Pa udaju se za nježnije muškarce zato da ih ovi tvrdoglavi nebi je*ali u zdrav mozak cijeli ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-02-07, 00:54   #11 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Rabijatan tip ili dobrica ?

Pa udaju se za nježnije muškarce zato da ih ovi tvrdoglavi nebi je*ali u zdrav mozak cijeli život i da se nebi postavljali kao "vođa" braka. Mislim da je to ispravnija odluka.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:54   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
Kaligula se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ne bih rekla da je tako. onda bi bilo da se ti fakini nikada ne ožene...
Ožene,ožene,vjeruj mi.
To što je netko pomalo rabijatan,čvrščeg karaktera i osjetno dinamičniji od "dobrica",ne znaći da su mu napravili lobotomiju pa nemre misliti.
I fakini vole i priželjkuju dobru,zgodnu,pametnu,poštenu i zrelu curu,s kojom bi mogaso probijati se kroz ovaj naš usrani život.
I fakini vole kikiće i sve ostalo što ti život nosi,ali ne vole se vući kroz život i stalnostrepiti pred problemima nego sve to prolaze osjetno energičnije i sa više žara.
Sve nas čeka otprilike isti put,samo je razlika u načinu kako ćemo ga proći.
Kaligula je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 00:58   #13 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Okej kaligula ne svatih.

Ispada da se mirne žene udaju za fakine, a dobri muškarci za ženske koje i nisu tako dobre? Ili? Ne skužih.

O čemu je onda riječ? Žao ti je dobrih žena koje odu za fakine ili dobrih muškaraca koji dobiju malo manje dobre ženske?
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 01:03   #14 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Moram priznat da nisam razumio šta želiš reć...

Znači, dobrice su isključivo debele žene koje govore o politici i ekologiji i loše se jebu? A "fakinke" su sve one koje nisu takve?
Joooj ne,krivo si me shvatio.Samo kažem da u pravilu,dinamičniji ljudi više drže do sebe,do svog zdravlja,do svog izgleda,do toga da im život ne bude hrpa de javua i monotonije.Nemam ja ništa protiv pasivnih promatrača života,samo što ja nisam takav,pa mi je to sve pomalo nepoznato.Par puta sam naišao na cure diiiiiivnog karaktera i dobre kao kruh.Ali kad je došlo do onog "ugodnog" dijela,pao sam u depresiju.Bilo je dinamično i zabavno kao da sam čitao "U očekivanju Godota". Možda sam zato i oženio največu divljakušu koju sam ikad upoznao.Da mi nebu dosadno.Bojao sam se da bu ta njena vatrena strana razjebala brak,ali nije.Odlična je majka,kuća je čista i uredna,svaki dan jedemo kuhano,u krevetu je i dalje neopisiva kurvetina i to je sve što mogu poželjeti.
Kaligula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 01:06   #15 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,814
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Kaligula Pogledaj Poruke
Ožene,ožene,vjeruj mi.
To što je netko pomalo rabijatan,čvrščeg karaktera i osjetno dinamičniji od "dobrica",ne znaći da su mu napravili lobotomiju pa nemre misliti.
I fakini vole i priželjkuju dobru,zgodnu,pametnu,poštenu i zrelu curu,s kojom bi mogaso probijati se kroz ovaj naš usrani život.
I fakini vole kikiće i sve ostalo što ti život nosi,ali ne vole se vući kroz život i stalnostrepiti pred problemima nego sve to prolaze osjetno energičnije i sa više žara.
Sve nas čeka otprilike isti put,samo je razlika u načinu kako ćemo ga proći.

Izgleda da ti pojam "dobrica" izjednačavaš sa kukavicom koji se boji prolazit kroz život i bježi od problema.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 01:08   #16 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Okej kaligula ne svatih.

Ispada da se mirne žene udaju za fakine, a dobri muškarci za ženske koje i nisu tako dobre? Ili? Ne skužih.

O čemu je onda riječ? Žao ti je dobrih žena koje odu za fakine ili dobrih muškaraca koji dobiju malo manje dobre ženske?
Ma ne žalim nikoga. Kak si si napravio tak ti bu bilo.Mislim da sve žene žele dobricu koji ih mazi i pazi a po potrebi se preobrazi u fakina i životinju.
E sad,kolikima se posrećilo da to i dobiju,ne znam.
Ono što mene zanima,djevojčice,postoji li vama razlika kad se bubate sa fakinom i sa dobricom ? To je sve !
Kaligula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 01:09   #17 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
i dalje neopisiva kurvetina i to je sve što mogu poželjeti.

Taman lijepo čitam i mislim si kako čovjek lijepo opisa svoju ženu kada zadnja rečenica i

Nego kaj si onda ti? Dobrica ili rabijantan tip?
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 01:09   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

hahahaha....
ma ja ne kužim uopće tu tvoju podjelu ljudi na dobrice i fakine
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 01:11   #19 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Izgleda da ti pojam "dobrica" izjednačavaš sa kukavicom koji se boji prolazit kroz život i bježi od problema.
Mislim da je to najbliže mom načinu razmišljanja.
U pravilu,u 98% tema i razmišljanja se slažem sa tobom.Pitam se,jel tvoj tata švrljao 71 po Zagrebu ? Ili moj po Dalmaciji ? Hm !
Kaligula je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-02-07, 01:13   #20 (permalink)
The Najarogantnija

Citat:
Ma ne žalim nikoga. Kak si si napravio tak ti bu bilo.Mislim da sve žene žele dobricu koji ih mazi i pazi a po potrebi se preobrazi u fakina i životinju.
E sad,kolikima se posrećilo da to i dobiju,ne znam.
Ono što mene zanima,djevojčice,postoji li vama razlika kad se bubate sa fakinom i sa dobricom ? To je sve !
Mislim da karakter ne utječe na to da li netko dobar u krevetu ili ne. Može biti neki fakin loš jebač, a drugi dobar...
To nije mjerilo. Kada bi znala "zlatno pravilo" rekla bi ga, ali ga na žalost nema.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, sex, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113