| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Rabijatan tip ili dobrica ? u Društvo forumu; Pa udaju se za nježnije muškarce zato da ih ovi tvrdoglavi nebi je*ali u zdrav mozak cijeli ž... |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Pa udaju se za nježnije muškarce zato da ih ovi tvrdoglavi nebi je*ali u zdrav mozak cijeli život i da se nebi postavljali kao "vođa" braka. Mislim da je to ispravnija odluka. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Ožene,ožene,vjeruj mi. To što je netko pomalo rabijatan,čvrščeg karaktera i osjetno dinamičniji od "dobrica",ne znaći da su mu napravili lobotomiju pa nemre misliti. I fakini vole i priželjkuju dobru,zgodnu,pametnu,poštenu i zrelu curu,s kojom bi mogaso probijati se kroz ovaj naš usrani život. I fakini vole kikiće i sve ostalo što ti život nosi,ali ne vole se vući kroz život i stalnostrepiti pred problemima nego sve to prolaze osjetno energičnije i sa više žara. Sve nas čeka otprilike isti put,samo je razlika u načinu kako ćemo ga proći. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Okej kaligula ne svatih. Ispada da se mirne žene udaju za fakine, a dobri muškarci za ženske koje i nisu tako dobre? Ili? Ne skužih. O čemu je onda riječ? Žao ti je dobrih žena koje odu za fakine ili dobrih muškaraca koji dobiju malo manje dobre ženske?
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Joooj ne,krivo si me shvatio.Samo kažem da u pravilu,dinamičniji ljudi više drže do sebe,do svog zdravlja,do svog izgleda,do toga da im život ne bude hrpa de javua i monotonije.Nemam ja ništa protiv pasivnih promatrača života,samo što ja nisam takav,pa mi je to sve pomalo nepoznato.Par puta sam naišao na cure diiiiiivnog karaktera i dobre kao kruh.Ali kad je došlo do onog "ugodnog" dijela,pao sam u depresiju.Bilo je dinamično i zabavno kao da sam čitao "U očekivanju Godota". Možda sam zato i oženio največu divljakušu koju sam ikad upoznao.Da mi nebu dosadno.Bojao sam se da bu ta njena vatrena strana razjebala brak,ali nije.Odlična je majka,kuća je čista i uredna,svaki dan jedemo kuhano,u krevetu je i dalje neopisiva kurvetina i to je sve što mogu poželjeti. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
Izgleda da ti pojam "dobrica" izjednačavaš sa kukavicom koji se boji prolazit kroz život i bježi od problema.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
E sad,kolikima se posrećilo da to i dobiju,ne znam. Ono što mene zanima,djevojčice,postoji li vama razlika kad se bubate sa fakinom i sa dobricom ? To je sve ! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Taman lijepo čitam i mislim si kako čovjek lijepo opisa svoju ženu kada zadnja rečenica i ![]() Nego kaj si onda ti? Dobrica ili rabijantan tip?
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
U pravilu,u 98% tema i razmišljanja se slažem sa tobom.Pitam se,jel tvoj tata švrljao 71 po Zagrebu ? Ili moj po Dalmaciji ? Hm ! ![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
To nije mjerilo. Kada bi znala "zlatno pravilo" rekla bi ga, ali ga na žalost nema.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, sex, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.