| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Rabijatan tip ili dobrica ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Taman lijepo čitam i mislim si kako čovjek lijepo opisa svoju ženu kada zadnja rečenica i ... |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Teica,moj pojam idealne žene je : Dama u društvu,kuharica u kuhinji i što je moguće veča kurvetina u krevetu.To je kompliment mojoj ljepšoj polovici,kužiš ? Da nije takva,nebi je ženio. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
Čuj stari, nemoj se uvrijedit, možda te ja opet krivo shvaćam, ali OVOLIKO STEREOTIPOVA I GENERALIZACIJA NISAM ODAVNO VIDIO NA JEDNOM MJESTU
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
Možda, možda... Ali ne vjerujem... ![]() Iako, sve je moguće. ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Ne slazem se! Nikada nisam bila s nikakvim dobricom, i onak nekim da se uplasi kada ja viknem! I udala sam se covjeka kojeg tesko tko moze nazvati dobricom i sasvim mi je ok! Dobro izgleda, dobrog je karaktera, ali nece se uplasiti kad viknem, nego ce uzvratit samo sto mi smeta kod takvih muskaraca je to sto ponekad imaju viska energije pa nerijetko ulaze u sukobe ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? ...inteligencija i dobrota na 1. mjestu...onda izgled i ostalo...i da, volim kreativne dečke u svakom pogledu sa smislom za humor...a ovo kaj si ti zaključio je malo blesavo- ne možeš sve ljude samo tako kategorizirati, ljudi su različiti...
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-06
Poruka: 81
![]() | Citat:
ja se smatram dobricom dok mi ne pukne film.. onda postajem vrlo rabijantan, konfliktan i nediplomatican... no, ima stare mudre izreke sto ko hoce.. muskarci, kao sto je gore negdje napisano: damu u drustvu, domacicu kod kuce, kurvu u krevetu zene: njeznog grubijana zastitnika dakle, u principu svi zele nesto tesko dostizno, iliti stvarno rijetko vuk koj fuka je zborio ![]() Citat:
kad musko prokomentira tako zenu zeli rec da mu je savrsena i da udovoljava svim potrebama i mastarijama, a da ne pise tolko dugo, skrati na ovo kak je kaligula svoju dragu nazvao znaci, u tom kontekstu znaci sve samo pohvalno ![]() Zadnji Uredio daidza : 28-02-07 u 15:08. | ||
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ?
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, sex, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

i sasvim mi je ok! Dobro izgleda, dobrog je karaktera, ali nece se uplasiti kad viknem, nego ce uzvratit
meni uopce nije jasna ova podjela na dobrice i fakine.