Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Rabijatan tip ili dobrica ? u Društvo forumu; Možeš se ljutit koliko hoćeš (iako nemaš razloga)... Ja samo ukazujem na dokaze koji potvrđuju moju teoriju o iskonskoj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-03-08, 16:48   #41 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Rabijatan tip ili dobrica ?

Možeš se ljutit koliko hoćeš (iako nemaš razloga)...

Ja samo ukazujem na dokaze koji potvrđuju moju teoriju o iskonskoj zloći koja se krije u biti svake žene, te o genetskoj uvjetovanosti žene da laže.

Kužiš?

I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 16:50   #42 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,103
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Kaligula Pogledaj Poruke
Zanima me vaše mišljenje,naročito djevojaka.
Vole li žene više fakine,čvrste dečke,pomalo tvrdoglave ili dobrice,tihe,intelektualno hiperrazvijene hipije od 60 ak kilograma ?
Moje iskustvo govori da u stadiju života,između 15 i 25 godina pričaju da žele intelektualce pune nježnosti i razumijevanja a istovremeno se žestoko troše sa fakinima.
A od 25 traže budučeg muža među dobricama,udaju se a i dalje troše fakine ili o njima sanjare dok dobrice pokušavaju u živo izvesti seksi scene iz "Ptice umiru pjevajući". He,he,he !

Željno očekujem vaše sve : kritike,pljuvanje,vrijeđanje i naravno istomišljenike.
volim da je kujica
u ženskom rublju
našminkan s perikom
da me moli za sve
da puzi i kleči
da ga jebem kad hoću
da bude moja prava pičkica,

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 16:51   #43 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 16:52   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,750
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Možeš se ljutit koliko hoćeš (iako nemaš razloga)...

Ja samo ukazujem na dokaze koji potvrđuju moju teoriju o iskonskoj zloći koja se krije u biti svake žene, te o genetskoj uvjetovanosti žene da laže.

Kužiš?

Ono u šta vjerujemo je istina. Ja vjerujem da žene to traže, ti misliš da žele nešto drugo i to je to.
Ne postoji točan i pogrešan odgovor, samo različita gledišta...

Honey-bunny
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 16:55   #45 (permalink)
nevoljen

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Ono u šta vjerujemo je istina. Ja vjerujem da žene to traže, ti misliš da žele nešto drugo i to je to.
Ne postoji točan i pogrešan odgovor, samo različita gledišta...

Ne bih se složio. Naime, posve je jasno da sam ja u pravu, i da je moja teorija ispravna i točna. To nema veze sa onim u što ti, ja ili netko treći vjeruje.

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Honey-bunny
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 16:56   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 174
mirko_zg se izdvaja iz mase

grubijan please
mirko_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 17:01   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Nisam baš siguran, jel nemam baš puno pojma o ženama, al stvarno zašto ne cili paket....

Kao da "dobrice" ne mogu biti ljudi čvrstog karaktera, moćni, a uz to senzibilni.... Dovoljno jaki da zaštite osobu do koje im je stalo, ali opet dovoljno senzibilni da joj pruže i onu emotivnu stranu za kojom većina žena zapravo teži....

Uglavnom po meni, kombinacija to dvoje je zapravo dobitna kombinacija za većinu žena.....

Osim za Ancksunamun....
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 18:56   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,103
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
ma daj..pa ti si već ionako moja pičkica

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Nisam baš siguran, jel nemam baš puno pojma o ženama, al stvarno zašto ne cili paket....

Kao da "dobrice" ne mogu biti ljudi čvrstog karaktera, moćni, a uz to senzibilni.... Dovoljno jaki da zaštite osobu do koje im je stalo, ali opet dovoljno senzibilni da joj pruže i onu emotivnu stranu za kojom većina žena zapravo teži....

Uglavnom po meni, kombinacija to dvoje je zapravo dobitna kombinacija za većinu žena.....

Osim za Ancksunamun....

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-08, 19:13   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 620
Davor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz maseDavor1507 se izdvaja iz mase

Djevojke žele fakina koji može popit, potuć se, da je poželjan i drugim ženama pa će oprostit i šaranje okolo a kada ga dobiju onda ga žele iz korjena promijenit u dobricu tj. čovijeka kojeg bi odbile zbog ovog prvog.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 11:19   #50 (permalink)
nevoljen

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
ma daj..pa ti si već ionako moja pičkica
Ne, nisam.

Ja nisam ničiji, a pogotovo nisam ničija "pičkica".

U principu bi me takvo etiketiranje potaklo da autora iste pošaljem u tri pizde strinine, ali eto, ovaj put ću se suzdržat jer je ipak riječ - barem deklarativno - o dami.

Ali u buduće se suzdrži od takvih izljeva mudrosti.

Hvala na suradnji.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: brak, sex, zene

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113