| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Rabijatan tip ili dobrica ? u Društvo forumu; Možeš se ljutit koliko hoćeš (iako nemaš razloga)... Ja samo ukazujem na dokaze koji potvrđuju moju teoriju o iskonskoj ... |
| | #41 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Možeš se ljutit koliko hoćeš (iako nemaš razloga)... Ja samo ukazujem na dokaze koji potvrđuju moju teoriju o iskonskoj zloći koja se krije u biti svake žene, te o genetskoj uvjetovanosti žene da laže. Kužiš? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
u ženskom rublju našminkan s perikom da me moli za sve da puzi i kleči da ga jebem kad hoću da bude moja prava pičkica, ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
Ne postoji točan i pogrešan odgovor, samo različita gledišta... Honey-bunny ![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
Ne bih se složio. Naime, posve je jasno da sam ja u pravu, i da je moja teorija ispravna i točna. To nema veze sa onim u što ti, ja ili netko treći vjeruje. ![]() ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Nisam baš siguran, jel nemam baš puno pojma o ženama, al stvarno zašto ne cili paket.... ![]() Kao da "dobrice" ne mogu biti ljudi čvrstog karaktera, moćni, a uz to senzibilni.... Dovoljno jaki da zaštite osobu do koje im je stalo, ali opet dovoljno senzibilni da joj pruže i onu emotivnu stranu za kojom većina žena zapravo teži.... Uglavnom po meni, kombinacija to dvoje je zapravo dobitna kombinacija za većinu žena..... Osim za Ancksunamun.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? ma daj..pa ti si već ionako moja pičkica Citat:
![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 620
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Djevojke žele fakina koji može popit, potuć se, da je poželjan i drugim ženama pa će oprostit i šaranje okolo a kada ga dobiju onda ga žele iz korjena promijenit u dobricu tj. čovijeka kojeg bi odbile zbog ovog prvog. ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Ne, nisam. Ja nisam ničiji, a pogotovo nisam ničija "pičkica". U principu bi me takvo etiketiranje potaklo da autora iste pošaljem u tri pizde strinine, ali eto, ovaj put ću se suzdržat jer je ipak riječ - barem deklarativno - o dami. Ali u buduće se suzdrži od takvih izljeva mudrosti. Hvala na suradnji.
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, sex, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.