| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Rabijatan tip ili dobrica ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Djevojke žele fakina koji može popit, potuć se, da je poželjan i drugim ženama ... |
| | #51 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
zapravo.. ima istine u tome.. s tim da ga na kraju odbace kao slapu jer, gle cuda (!!!), on vise nije onaj u kojeg se zaljubila ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
I upravo u tome se manifestira iskonska i genetski uvjetovana zloba i pokvarenost ženskog bića.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? ahhh.. zle zene ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? ja ponosno objavljujem da ja od zena ODUSTAJEM...jebite se same...jebite se s fakinima...fala bogu kurceva ima na pretek...jedan vise il manje ne cini razliku...neda se meni vise s vama zajebavat...mogu i bolje i ispunjenije provest vrijeme koje bi inace potratio na vas te na kraju shvatio da se i dalje jebete s meni totalno suprotnim karakterom i da se nikad necete promjenit...same si to radite...al meni to dobro...bar se nemoram zajebavat s glumljenjem stefa fokin segala il skvarcanog nigera u krevetu dok radim poze di se trazi snaga a i dosta mi je vise tih svih botoxa i hormona rasta da bi mi misici izgledali upola dobro ko od ove dvojice navedenih fakera - fakina da bi se vi u mom zagrljaju osjecale sigurno....jebi to....ak os sigurnost dam ti kamionski blok pa se tam pizdarisite...adio zene...fala kurcu na udarcu da sam progledal...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow Zadnji Uredio macor : 20-03-08 u 16:02. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? prelazis u geyeve? ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 623
![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? A kakvi su tipovi Mamic i Stimac? Ja nikada u zivotu nisam imao nikakve uzore ili da sam nekakav fan ili slicne gluposti, ali kada bih mogao birati zelio bi da sam bas ovakav tp ko ova dvojica navedenih. Mnogi pljuju po njima, kao primitivci i sl. A u stvari su to prva liga ljudi. |
| | |
| | #59 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rabijatan tip ili dobrica ? Citat:
Citat:
Opisao si dvije vrste žena, koje po meni ne postoje, nego su sve žene kombinacije ta dva tipa u različitim omjerima. Meni su najbolje dobre cure ili dobrice, a one nisu ni zapuštene, ni pasivne u sexu ili životu općenito, a pogotovo ne monotone i dosadne. Vatrene su u krevetu i u svađi, može se s njima pričat o svemu. Ma jednom rječju najbolje. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 20-03-08 u 20:45. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: brak, sex, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.