| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Razvaljene pičke?? u Društvo forumu; Jel vam se ikad desilo da idete jebat neku trebu a ono pička joj široka ko hamper vode.. Ono gurneš ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Razvaljene pičke?? Jel vam se ikad desilo da idete jebat neku trebu a ono pička joj široka ko hamper vode.. Ono gurneš ga i misliš u sebi da bi je mogao jebati i da joj bočno kurac postavišNemam mali kurac što će odmah neki zlobnici reć nego sam u životu naletio na par takvih pa me zanima jel netko imao još takvih iskustva. Jesu li takve ženske rodile djecu ili kaj već pa je zbog toga razvaljena?? Please odgovorite ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | Re: Razvaljene pičke?? stari moj...to ti je sasvim normalno. nema to veze sa radjanjem.ima zena koje rode pa opet budu uze nego neke koje ja poznajem...![]() sjecam se jednom....ja i neka curka...ja dole... ono tunel uckaa!! ja viknem; ''imal koga?'' ono cujes;''..al koga...koga...ga....''
__________________ ________________ You thought it was over, it's not over I'll be back, I brought my axe |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'ko što pinokio kaže....to enma veze s razvaljivanjem, nego neka žena je uža neka šira....i puno ovisi koliko je žena napaljena i koliko se vlaži iz iskustva....bio sam s curkom koja je bila izuzetno uska, ali se toliko vlažila, da kita doslovno uklizne i kad ga guraš, kao da si ga namazo vazelinom bez problema ide toliko da skoro ništa ne osjetiš, kao u prazno trudnoća i porod ipak dijelom utječe, na širinu....posebno kod višerotkinja
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Citat:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | a može i dva u picu......u jednom klipu sam vidio tri, izgleda nemoguće, ali je čak ga i imam negdje na kompu fisting ne računam.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Citat:
ahahahahha
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: picke, razvaljene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.

Ono gurneš ga i misliš u sebi da bi je mogao jebati i da joj bočno kurac postaviš

nema to veze sa radjanjem.ima zena koje rode pa opet budu uze nego neke koje ja poznajem...