| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Razvaljene pičke?? u Društvo forumu; Naravno da se ne trebaš uvrijediti, šala. To žalosno znači šala, kako nitko ne razumije...... |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Naravno da se ne trebaš uvrijediti, šala. To žalosno znači šala, kako nitko ne razumije... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? I onda još na kraju ispadne da ni ja tebe ne skuzim ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Pa ne družiš se samnom pa me nemožeš ni skužit
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Što je uistinu zalosno ![]() Mislim, gledajuci avatar ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 01-04-08 u 11:05. |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Citat:
![]() Ti to ozbiljno? OMG!!! ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Razvaljene pičke?? Nakon poroda potrbno je nešto tutnut lekaru u đep da stavi jedan šav više. To je prvi korak u sprećavanju da ti kurach se oseća kao da baciš hrenovku u avliju. ![]() Nikako nemojte u društvu staviti prst u praznu kriglu piva, udarati prstom amo tamo i gledati curi u oči. To su ružne asocijacije i klonite se toga ![]() Postoje pickhe takozvane "dvodihalice" imaju sposobnost da obavijeni ud dodatno stimulišu pa izgleda kao da dišu. Otuda im i naziv "pickhe dvodihalice" (imao sam čast biti sa jednom al nije sada tu ta tema). Takođe postoje pickhe, ali su retke, koje zadrže mladenački izgled i nakon kilometara i kilometara. Veoma su retke i endemi, priroda dala, nemože se nikakvom vežbom postići. Ako naiđete na pichu koja je razvaljena, namažite je limunom, jedno kilu limona, pa će da se stisne kao usta kada sisate limun. To je provereno i nema zime. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 1,014
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Citat:
![]() , ali ja imam jos jednu shemu...fino uzmeš fen i osušiš je do kraju da bude posve suha i onda ga metneš onako tvrdog i sve joj dlake počupaš![]() | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: Razvaljene pičke?? Citat:
![]()
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: picke, razvaljene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |