| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Razvaljene pičke?? u Društvo forumu; ma šta mislite ljudi, jeli kod debljih žena manje razvaljena , kao zbog sala uža ili je kod mršavijih ... |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Razvaljene pičke?? ma šta mislite ljudi, jeli kod debljih žena manje razvaljena , kao zbog sala uža ili je kod mršavijih uža jer je i telesna konstrukcija manja. Jeste me shvatili što oću reći: ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Ma shvačam šabane ...ali ove debele su katastrofa..aj više volim ove uske mršavije ..neznam da li su šire ili uže alin ja ih obrčem ,dižem,spuštam,razvaljujem brate ![]() ![]() , iam da joj sve kosti polomim..da je stisnem rukama da nemože da mrdne....u majku mu![]() , sad sam se napalio![]() |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Razvaljene pičke?? Citat:
![]() a ja se pito ko se tako nemarno odnosi prema njima, pa daj malo pazi, misli i na one koji će posle tebe. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Ne,ne Sakimane ipak sam ja zasluzan i moje nepoznavanje velikih objekata za ovoliko smijanje u ovoj temi ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #77 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,102
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Razvaljene pičke?? Ma nije evo sad ga idem promijenit al neznam sta da stavim Pomozi mi please ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Razvaljene pičke?? joj sad sam se sjetio jedna mi je hercegovka bila poslala sliku mace.. hebote sta je radila... ma usne ko lepeza a na slici face reka bi normal curka... a svidala mi se.. ali nije upalio..kako ce upalit kad ima na msnu 45 ljudi, od kojih su 15 bivsi he he ----------- ma sve je to za ljude. |
| | |
![]() |
| Tagovi: picke, razvaljene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

, da nije mene ne bi bilo niti ove teme