| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ruzne i Debele - 22st u Društvo forumu; mislio sam samo negdje postati tekst o ovom, ali evo otvaram zasebnu temu da bude bolje opazena :-). Nekom se nece ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Ruzne i Debele - 22st mislio sam samo negdje postati tekst o ovom, ali evo otvaram zasebnu temu da bude bolje opazena :-). Nekom se nece nit svidit, ali sta cu... brbljamo malo mislim da se takve zenske u samom startu moraju prezentirati kao takve, da trebaju jednostavno traziti ruzne i debele muskarce. zasto da trazite svoju srecu, tamo gdje je necete dobiti? cuj zgodan muskarac i ruzna zena? ha ha moze samo ako ga mozes otkupiti, ali ako ne mozes? mucis samu sebe... |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,556
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
i tebi 30 godina,s ovim način razmišljanja prije 12 ![]() ![]() | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Slažem se... a glupi ljudi trebaju imati certifikat, koji su obavezni predočiti kad pričaju sa drugim ljudima, kontaktiraju ih preko Iskrice ili se učlanjuju na forum. mislim da ti tako savjestan trebaš pokazati ružnima i debelima kako se to radi i nabaviti svoj certifikat.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st iskreno normalno da će ti za oko zapet atraktivnija žena... ali na kraju možda je to jedino što ima...tebi je očito izgled jedino ono što smatraš bitnim i po tome odlučuješ je li netko ružan ili lijep... važan mi je izgled ali ne isključivo i ne u tolikoj mjeri da stvaram sliku o osobi po tome... i ovo mi je glupo što si napisao da zašto da traže svoju sreću gdje je neće dobiti i da može postojat kombinacija zgodan muškarac i ružna žena samo ako ga otkupi... mislim da takva mišljenja cure ne cijene...pa i da si zgodan svaka normalna cura ti ne bi prešla preko takvog mentaliteta...a uostalom svaka normalna osoba tebi će neka jača ili ružnija cura biti odbojna dok će ju netko upoznat i zaljubit se preko ušiju u nju i voljet ju... i šta misliš da ružnije cure nemaju kriterije, da će uzet bilo šta šta im daš? svatko traži nešto svoje, nešto što će mu odgovarat ne samo kratkotrajno već na duge staze, nekoga tko će bit uz njega/nju kroz lijepe i teške trenutke, nekoga tko neće mislit na sebe, nego će se uvijek sjetit svog partnera, nekog s kim možeš vodit ljubav i ludo se ševit, nekog koga možeš stisnut uza sebe, nekog tko će te zagrlit i reći bit će sve u redu i onda mu/joj bez trunčice sumnje povjeruješ u te riječi i znaš da je to to... debel, ružan, mršav, lijep, 2 zuba, ćelav, bradat, kratko ošišana, velike sise, male sise etc -ljubav ne bira, ona samo dođe...
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 19
Poruka: 28
![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Slazem se sa PAJOM...svaka cast...dobri komentari..da ih nisi napisao ja bih.. znam jedino da: "Svako vidi kako izgledaš, međutim, samo neki znaju ko si ti ustvari."
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 308
![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kralju moj, nisan psiholog al iman filing da si TI iskompleksiran do kosti!!!! Samo ime zenskaros mi može reć da cure nisi primirisa u životu ![]() Da si normalan i bar malo korektan razmišlja bi ka Pajo... Pajo asu ![]() ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,074
![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]() kako mozes biti tako glup (bez uvrede) ali tako vrijedjati zene ![]() Volio bi da si jedan dan u kozi od 120 kila pa onda govori tko je za koga Ova tvoja definicaja mrsave-mrsavi, debele-debeli je skroz netocna i nemoj pisati o tome a pogotovo o ljubavi jer neznas nista o tome jer da znas nebi pisao tako zato sto u ljubavi ne postoje ni kile ni masa ni gravitacija, ni svi zakoni fizike, kemije, matematike... - to se odnosi na razliku u godinama i slicno ![]() Sad razmisli malo... | |
| |
![]() |
| Tagovi: debele cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.