Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ruzne i Debele - 22st u Društvo forumu; mislio sam samo negdje postati tekst o ovom, ali evo otvaram zasebnu temu da bude bolje opazena :-). Nekom se nece ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 01-04-08, 18:26   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh
Ruzne i Debele - 22st

mislio sam samo negdje postati tekst o ovom, ali evo otvaram zasebnu temu da bude bolje opazena :-). Nekom se nece nit svidit, ali sta cu... brbljamo malo

mislim da se takve zenske u samom startu moraju prezentirati kao takve, da trebaju jednostavno traziti ruzne i debele muskarce. zasto da trazite svoju srecu, tamo gdje je necete dobiti? cuj zgodan muskarac i ruzna zena? ha ha

moze samo ako ga mozes otkupiti, ali ako ne mozes? mucis samu sebe...
zenskarosh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 01-04-08, 18:29   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 21
Poruka: 1,131
starka ima ono neštostarka ima ono neštostarka ima ono neštostarka ima ono neštostarka ima ono neštostarka ima ono neštostarka ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka
Re: Ruzne i Debele - 22st

Čuj, aj im pride stavi par savjeta kako da se najbolje ubiju
Try walking in my shoes..........
starka je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 01-04-08, 18:30   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 94
Testy se izdvaja iz mase

Testy je offline  
Star 01-04-08, 18:42   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 3,556
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: zenskarosh Pogledaj Poruke
mislio sam samo negdje postati tekst o ovom, ali evo otvaram zasebnu temu da bude bolje opazena :-). Nekom se nece nit svidit, ali sta cu... brbljamo malo

mislim da se takve zenske u samom startu moraju prezentirati kao takve, da trebaju jednostavno traziti ruzne i debele muskarce. zasto da trazite svoju srecu, tamo gdje je necete dobiti? cuj zgodan muskarac i ruzna zena? ha ha

i tebi 30 godina,s ovim način razmišljanja prije 12
carllito je offline  
Star 01-04-08, 18:43   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,162
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Slažem se... a glupi ljudi trebaju imati certifikat, koji su obavezni predočiti kad pričaju sa drugim ljudima, kontaktiraju ih preko Iskrice ili se učlanjuju na forum. mislim da ti tako savjestan trebaš pokazati ružnima i debelima kako se to radi i nabaviti svoj certifikat.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Star 01-04-08, 18:44   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat

iskreno normalno da će ti za oko zapet atraktivnija žena...

ali na kraju možda je to jedino što ima...tebi je očito izgled jedino ono što smatraš bitnim i po tome odlučuješ je li netko ružan ili lijep...

važan mi je izgled ali ne isključivo i ne u tolikoj mjeri da stvaram sliku o osobi po tome...

i ovo mi je glupo što si napisao da zašto da traže svoju sreću gdje je neće dobiti i da može postojat kombinacija zgodan muškarac i ružna žena samo ako ga otkupi...

mislim da takva mišljenja cure ne cijene...pa i da si zgodan svaka normalna cura ti ne bi prešla preko takvog mentaliteta...a uostalom svaka normalna osoba

tebi će neka jača ili ružnija cura biti odbojna dok će ju netko upoznat i zaljubit se preko ušiju u nju i voljet ju...

i šta misliš da ružnije cure nemaju kriterije, da će uzet bilo šta šta im daš?

svatko traži nešto svoje, nešto što će mu odgovarat ne samo kratkotrajno već na duge staze, nekoga tko će bit uz njega/nju kroz lijepe i teške trenutke, nekoga tko neće mislit na sebe, nego će se uvijek sjetit svog partnera, nekog s kim možeš vodit ljubav i ludo se ševit, nekog koga možeš stisnut uza sebe, nekog tko će te zagrlit i reći bit će sve u redu i onda mu/joj bez trunčice sumnje povjeruješ u te riječi i znaš da je to to...

debel, ružan, mršav, lijep, 2 zuba, ćelav, bradat, kratko ošišana, velike sise, male sise etc -ljubav ne bira, ona samo dođe...
Star 01-04-08, 18:58   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-03-08
Godina: 19
Poruka: 28
Antonella88 se izdvaja iz mase

Slazem se sa PAJOM...svaka cast...dobri komentari..da ih nisi napisao ja bih.. znam jedino da: "Svako vidi kako izgledaš, međutim, samo neki znaju ko si ti ustvari."
Star 01-04-08, 19:23   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-08-07
Poruka: 308
daai se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Slažem se... a glupi ljudi trebaju imati certifikat, koji su obavezni predočiti kad pričaju sa drugim ljudima, kontaktiraju ih preko Iskrice ili se učlanjuju na forum. mislim da ti tako savjestan trebaš pokazati ružnima i debelima kako se to radi i nabaviti svoj certifikat.

Kralju moj, nisan psiholog al iman filing da si TI iskompleksiran do kosti!!!! Samo ime zenskaros mi može reć da cure nisi primirisa u životu
Da si normalan i bar malo korektan razmišlja bi ka Pajo...
Pajo asu
Star 01-04-08, 19:32   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,074
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: zenskarosh Pogledaj Poruke

Stvarno te ne kuzim

kako mozes biti tako glup (bez uvrede) ali tako vrijedjati zene
Volio bi da si jedan dan u kozi od 120 kila pa onda govori tko je za koga

Ova tvoja definicaja mrsave-mrsavi, debele-debeli je skroz netocna i nemoj pisati o tome a pogotovo o ljubavi jer neznas nista o tome jer da znas nebi pisao tako zato sto u ljubavi ne postoje ni kile ni masa ni gravitacija, ni svi zakoni fizike, kemije, matematike... - to se odnosi na razliku u godinama i slicno

Sad razmisli malo...
bbbtrnje je offline  
Star 01-04-08, 19:50   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 706
ris mb se izdvaja iz mase

Zenskaroshu jesi ti u nekom natjecanju ko će reć više pizdarija i skupit više negativnih rep
Stvarno jesi čuo kad za onu da prvo promisliš pa kažeš
ris mb je online sada  
Zatvorena Tema
Tagovi: debele cure

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103