| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ruzne i Debele - 22st u Društvo forumu; E Daai...mislim da si krivog Quotao... |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st nije, nego je quotao arisa, boldao ono i oni smajlići koji se klanjaju se odnose na taj post... a ovo ostalo je na zenskarosha ![]()
__________________ ...there is no innocence - only degrees of guilt.... |
| |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Ti stvarno nisi normalan... ![]() Dečki prije mene su ti sve rekli, a ja bi samo dodao da ćeš na kraju ostat sam.. Možda se smiluje jedna od tih "debelih i ružnih" žena al čisto sumnjam.. ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 316
![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,699
![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st lega moj...ne da si samo glup nego ti fali i pola mozga ![]() kak mos tak sta govorit o ružnim i debelim ženama...pa i one su ljudska bića...to sto si ti zbario par cura i umislio si nesto ne znachi da imas pravo ih osudjivat... pametniji si kad sutis... ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Ne znam otkud to da su žene ružne i da su debele žene ružne... Ajd mi majstore to objasni i možda se izvučeš... ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 01-04-08 u 20:12. |
| |
| | #18 (permalink) | |
| tvrdoglava curica foruma | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
di su tebi godine?u guzici ili u glavi? di je tebi zrelo razmišljanje kakvo bi trebao imati svaki 30-ogodišnjak?! šta izvodiš ti? šta pišeš taka sranja? već sam ti rekla da takvo svoje mišljenje zadržiš za sebe... ja mislim da "debele ženske" koje imaju imalo mozga tebe sigurno ne bi tjele.... s takvim razmišljanjem ne vjerujem da te ijedna oće,jedino ak je pijana ko letva pa ne vidi s kakom se ....hm...osobom petlja... (da ne vrijeđam )... a šta kad je lijepa ženska s nekim debilom koji možd na neš liči a razmišlja glupo ko kurac? to je malo gora opcija..IZGLED NIJE VAŽAN,LJEPOTA JE PROLAZNA ALI ONO U DUŠI UVIJEK OSTAJE... tak da ako tražiš ljepotu i savršenstvo a ne gledaš osobu iz unutra savjetujem ti....(slika će ti sve reći)
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 316
![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
Nooooo problem!!!![]() ![]() Da ne bude off; a moj ženskarošu, kolko si simpatija skupija na forumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| |
![]() |
| Tagovi: debele cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:29.

)... a šta kad je lijepa ženska s nekim debilom koji možd na neš liči a razmišlja glupo ko kurac? to je malo gora opcija..

hahahaha