| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ruzne i Debele - 22st u Društvo forumu; ja mislim da to što te jedna "ružna i debela" zajebala u životu - možda prevarila ili ... |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st ja mislim da to što te jedna "ružna i debela" zajebala u životu - možda prevarila ili tako nešto... nije razlog da sve cure koje definiraš tako vrijeđaš... trebati ćeš jednu ponovno... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| |
| | #22 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]() koji spust ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Bolje ne... Njemu je bolje da bude sam, nego da se žena mora sramit kad ju vide s njim...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 126
![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Volio bi da si jedan dan u kozi od 120 kila pa onda govori tko je za koga To ne bi nitko volio? Tko je tim babama kriv što su pohlepne ujelu i piću? Umjesto što za doručak pojedu 9krafni, ručak5Big Macova,večeru po kile slanine, mogu jest zdravo-voće povrće, ići trčati, i naravno seksati se(to topi kalorije)-ali ko bi ih take ružne i debele htio dirati |
| |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Vidim i ti si zreo za negativnu ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #28 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]() Bit ces i ti jednom star a mozda i tvoja djeca (neznam dal ih imas) ali mozda ce i ona biti "takva ruzna i debela" - NE PO TVOJOJ mjeri pa me samo zanima hoces se brinuti za njih i volit ih kao sto sebe volis ili ces ih dat u dom za debelu djecu ili nesto slicno - ne volim takve ljudeS time ti samo hocu reci da ce ti se to kad-tad vratiti ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| |
| | #30 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 315
![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]() ![]() ![]() Ma ja mislin da postove i teme ovakve dičurlije ne triba ni čitat... Previše san vrimena već potrošija na ovu glupost... ![]() Je da neman pametnijeg posla al ipak ![]()
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! | |
| |
![]() |
| Tagovi: debele cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:24.

hahahaha

- ne volim takve ljude