| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ruzne i Debele - 22st u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zenskarosh mislio sam samo negdje postati tekst o ovom, ali evo otvaram zasebnu temu da bude bolje ... |
| | #31 (permalink) | ||
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
Nije mi jasno kako ti s 30, a ti s 26 ovako nezrelo razmišljanje možete imat.....tolika glupost da žali bože otvorenog topica i uopće smisla pisanja bilo kakvog komentara.... ![]() ![]() ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | ||
| |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Ma najbolje zatvorit ovu temu, nema smisla ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #34 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Jebeš broj postova, kad u zadnje vrijeme sve neke debilne teme s debilnim komentarima...više mi se ne dolazi na forum
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| |
| | #35 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzne i Debele - 22st Citat:
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| |
| | #37 (permalink) |
| charolastra | Re: Ruzne i Debele - 22st koje razmišljanje, nemam riječi ![]() isprika što pišem u zatvorenu temu ali stvarno svašta
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: debele cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:36.