Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Ruzne i Debele - 22st u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zenskarosh mislio sam samo negdje postati tekst o ovom, ali evo otvaram zasebnu temu da bude bolje ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 01-04-08, 20:38   #31 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Ruzne i Debele - 22st

Citat:
Pravi autor: zenskarosh Pogledaj Poruke
mislio sam samo negdje postati tekst o ovom, ali evo otvaram zasebnu temu da bude bolje opazena :-). Nekom se nece nit svidit, ali sta cu... brbljamo malo

mislim da se takve zenske u samom startu moraju prezentirati kao takve, da trebaju jednostavno traziti ruzne i debele muskarce. zasto da trazite svoju srecu, tamo gdje je necete dobiti? cuj zgodan muskarac i ruzna zena? ha ha

moze samo ako ga mozes otkupiti, ali ako ne mozes? mucis samu sebe...
Citat:
Pravi autor: nemecek Pogledaj Poruke
Volio bi da si jedan dan u kozi od 120 kila pa onda govori tko je za koga

To ne bi nitko volio? Tko je tim babama kriv što su pohlepne ujelu i piću? Umjesto što za doručak pojedu 9krafni, ručak5Big Macova,večeru po kile slanine, mogu jest zdravo-voće povrće, ići trčati, i naravno seksati se(to topi kalorije)-ali ko bi ih take ružne i debele htio dirati

Nije mi jasno kako ti s 30, a ti s 26 ovako nezrelo razmišljanje možete imat.....tolika glupost da žali bože otvorenog topica i uopće smisla pisanja bilo kakvog komentara....
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 01-04-08, 20:39   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase
Re: Ruzne i Debele - 22st

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Nije mi jasno kako ti s 30, a ti s 26 ovako nezrelo razmišljanje možete imat.....tolika glupost da žali bože otvorenog topica i uopće smisla pisanja bilo kakvog komentara....
A eto bar nam broj postova raste

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 01-04-08, 20:39   #33 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Ma najbolje zatvorit ovu temu, nema smisla
Star 01-04-08, 20:42   #34 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
tarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobartarquino je stvarno dobar
Arrow Re: Ruzne i Debele - 22st

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
A eto bar nam broj postova raste
Jebeš broj postova, kad u zadnje vrijeme sve neke debilne teme s debilnim komentarima...više mi se ne dolazi na forum
tarquino je offline  
Star 01-04-08, 20:44   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
Jebeš broj postova, kad u zadnje vrijeme sve neke debilne teme s debilnim komentarima...više mi se ne dolazi na forum
a salio sam se jbt vidim i ja da je ovo besmisleno,nekima se jednostavno neda objasnit a i ovakve teme privlace jos ovakvih korisnika kosto je zenskaros pa ovo sve skupa tone u kurac skupa sa glupostima i nama

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Star 01-04-08, 20:48   #36 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,020
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

ako nema smisla onda

fat_boy_slim je offline  
Star 01-04-08, 23:49   #37 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,540
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

koje razmišljanje, nemam riječi

isprika što pišem u zatvorenu temu ali stvarno svašta

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: debele cure

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111