Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi s koliko se mislite zeniti u Društvo forumu; ja nema šanse da se udam......

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-04-07, 11:41   #11 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl
Re: s koliko se mislite zeniti

ja nema šanse da se udam...
Ronaldinho_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 11:46   #12 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,106
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Ronaldinho_girl Pogledaj Poruke
ja nema šanse da se udam...
Pa dobro, onda se oženi.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 11:49   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Nemoj pred djecom
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 11:56   #14 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Ronaldinho_girl

Datum registracije: 10-01-07
Godina: 15
Poruka: 440
Ronaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz maseRonaldinho_girl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ronaldinho_girl

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Pa dobro, onda se oženi.
dobra ideja
Ronaldinho_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 12:54   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-04-07
Godina: 20
Poruka: 74
dady"o se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: romano Pogledaj Poruke
ne mislim
nije ni mislio moj prijatelj,al zenska dosla do njega.
on kaze ajd malo cu se zabavit i sad je ozenjen 2 godine i normalno ima dijete koje ima 2 i po godine
dady"o je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 13:38   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,604
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ne razmišljam o tome........možda se i ne udam, ovako nam je dobro, živimo skupa, sve dijelimo....što će mi taj papir?? Da mi dokaže da volim???
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 13:47   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

nemam pojma. Ja bih negdje s 30, ali tko zna.......možda za godinu dana, a možda nikad
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 13:53   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,605
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
nemam pojma. Ja bih negdje s 30, ali tko zna.......možda za godinu dana, a možda nikad
pa sta nismo rekli sa 26 godina, u jesen?
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 13:58   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ššššššššššš malo diskrecije molim. Ne mora svatko znati naše privatne stvari
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 14:16   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,605
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
ššššššššššš malo diskrecije molim. Ne mora svatko znati naše privatne stvari
ups?
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: godina, koliko, zeniti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:57.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113