| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi s koliko se mislite zeniti u Društvo forumu; Udat ću se kad bude za to vrijeme...prije dvedeset nema šanse...kada završim školu i postanem samostalna u ... |
| | #34 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: s koliko se mislite zeniti Nebi htjela prije 28., 30. Bezveze! Sad imam 24, ja bi još živjela! haha Pa iz ljubavi! Mašala opcija!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: s koliko se mislite zeniti kad bude bilo vrijeme... prvo fax, poslic, uvjeriti se da je moj sadasnji/buduci 99,8% ono sto zelim i ocekujem (nikad nemo's bit 100% siguran), kad oboje osiguramo barem min. uvjete za normalan zivot ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: s koliko se mislite zeniti ja bi se udala s 21 godinu i odma rodila jednu malu bebu...da budem mlada mama ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: godina, koliko, zeniti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.