| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi S koliko ste se do sada poševili? u Društvo forumu; ... |
| | #381 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 29
![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? ![]()
__________________ Anđele... Tuguju ljudi za tobom jer si bio jedinstven ,a moje si nadahnuće i moj uzor... Moja je najveća želja i molitva da te što više ljudi slijedi, tvoj put i tvoju misiju, misiju ljubavi... |
| | |
| | #385 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? A nejebice više paše? ![]() ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #386 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 215
![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? ![]() khm, negdje oko 6 do sad, i tu sam se zaustavila (monogamija, ne )
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #388 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08 Lokacija: Lociran Godina: 17
Poruka: 58
![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? nisam jos yebo, a i nije mi cilj izhebat sto vise cura, tj svaku curu s kojom sam u vezii.....tak da.... just for the record--->postoje i taki decki ![]()
__________________ nisam emo, samo mi je fora slika |
| | |
| | #390 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 303
![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? nijednom,trebao sam 2 puta ali mi se nije diga ( a da sam se sexa ta dva puta sigurno bi se sexa i poslje toga ali ovako jer mi se nije diga cura nije htjela)
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako ostaviti curu | Kristijan | Baš Razno | 14 | 24-09-06 03:55 |
| izreke | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 23-02-06 13:22 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

)

nakon 30 ma daj