| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi S koliko ste se do sada poševili? u Društvo forumu; Meni je lako odgovoriti na ovo pitanje: jedna jedina i to sadasnja. Dogodilo se to prije malko vise od dvije ... |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-06 Godina: 27
Poruka: 31
![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? Meni je lako odgovoriti na ovo pitanje: jedna jedina i to sadasnja. Dogodilo se to prije malko vise od dvije i pol godine u mojoj skoro 23. godini. Do 20. mi je bilo krivo sto se svi oko mene seve, a onda su i meni tu i tamo pocele iskrsavati neke "prilike". Onda mi je bilo jos losije jer sam te "prilike" propustao, ali zbilja bi se osjecao lose da sam se npr. posevio sa curom koja ima decka, a takva je bila jedna od tih "prilika". I tako je proslo jos par godinica i dosla moja sadasnja draga. U tih 2.5 godine bilo je toliko seksa da mi je na usi izasao i sad ga vec prilicno izbjegavam, ali nadam se da me ova lijenost nece dugo drzati... ![]()
__________________ Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? Znači sve cure sa jednim ... maksimalno dvojicom.(osim raskalašne eowyn )A svi tipovi sa minimalno 15-16 , a većina ih ni nabrojati ne može. Pa ako je čovjek imao bar 2 iz matematike mora se ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
što je tu nevjerojatnije....da su se cure s premalo ili dečki s previše njih poševili...???????
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? A u klinac, ja neću onda napisat, ispast ću raskalašena.... Dobro kad se uzme kolko sam stara, mlada htjedoh napisat, nije ni puno. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #35 (permalink) | |
što znači kad žena kaže raskalašeno s koliko se do sada poševila????? imaš 28.....jedno 10 godina sexualno aktivna..odbijemo koju godinicu vjernosti ne dečke.....ostane 5 puta 2-3 godišnje...ispada 10-15 do sada....puno ili malo....! nemoj se ljutiti za ovaj plastični prikaz koji nema veze s tobom..... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 16-08-06 u 22:08. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? A uuuuuuuuu, jesi ga pretjerao sad!!! ![]() Ne, ne, računica nije dobra. Moraš računat da postoje i oni koji nisu imali sreće u ljubavi, a to su tražili. Dakle, raskalašena sam napisala jer je to Ibort napisao za Eowyn, koja je čini mi se bila sa trojicom. A ja sam sa duplo tolko, kad već moraaaaaaam. ![]()
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #37 (permalink) | |
ma to su obična sranja...zamisli..poševila se do sada s njih 5-6...strašno...to komentiraju oni što bi ženili nevine...pa pravili od njih žene.... ![]()
| | |
| | #40 (permalink) | |
taman muškima smanjiš, ženama dodaš i to je to...... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako ostaviti curu | Kristijan | Baš Razno | 14 | 24-09-06 03:55 |
| izreke | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 23-02-06 13:22 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:04.

)