| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi S koliko ste se do sada poševili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: alkaloid Rebecca - Pa i mislio sam na tebe, a ne na sebe... micek, kužimo se, ne?... |
| | #453 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? A ti se pitaš koliko sam ih imala do sad Ma kad sve zbrojiš, ništa, tuga, čemer, jad.....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #456 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? Kolko startera na ovoj temi a svi ševci Šta je? Nitko vam nevjeruje pa se qurčite tu gdje vas nitko nepozna. ![]() S dvije, jednu sam volio a drugu volim sada.
__________________ A life? Cool? Where do I download one of those? |
| | |
| | #459 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: S koliko ste se do sada poševili? 2 za koje mi nije žao (bile ozbiljne veze) i 3 ili 4 sa kojima bolje da nisam nikad ništa imao a kamoli sex.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako ostaviti curu | Kristijan | Baš Razno | 14 | 24-09-06 04:55 |
| izreke | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 23-02-06 14:22 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 20:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:52.

Šta je? Nitko vam nevjeruje pa se qurčite tu gdje vas nitko nepozna.