| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi S koliko ste se do sada poševili? u Društvo forumu; lakše je ženama smanjit kod muškaraca,nego muškarcima dodat kod žena...ili ... |
| | #42 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-08-06 Godina: 27
Poruka: 31
![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? Citat:
__________________ Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil! | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? ne znam zašto je nevjerojatno da se neka cura zadržala na jednom, pa gledam sad sebe, bila sam u vezi kad sam izgubila nevinost, još uvijek sam u toj vezi, imam 20 godina tek i samo njega, šta tu zvuči nevjerojatno?
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S koliko ste se do sada poševili? Citat:
![]() | |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
pa ne govorimo ovdje o curicama koje imaju 20, a izgubile su istim dečkom s kojim i sada furaju nevinost s 19 i pol.... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
mamice, pa nije se ni odnosilo na tebe, više onako općenito...ali si bila napredna....i sada se čudi kako joj dragi tu i tamo zapne s erekcijom..... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: S koliko ste se do sada poševili? Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-04-05
Poruka: 12
uzmimo da su se cure s dvojicom muski sa 16 to bi znacilo da imamo 8 puta vise hrvatica tj zenski na svijetu uopce meni tu nes ne stima... jesam jedini? znaci 600 000 muskih 4 200 000 zenski hmm... to je sve nagrubo al ipak ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
....slicna vizija, mada mislim da ih je bilo izmedju 40 i 45 s tim sto se desavalo da imam samo oralni jer je cura u "onim" danima...ako i to racunamo, onda oko 50...sa svojih 27 godina, ja sam zadovoljan, ne? ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Kako ostaviti curu | Kristijan | Baš Razno | 14 | 24-09-06 03:55 |
| izreke | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 23-02-06 13:22 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:35.