| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sado-mazo ili romanticno (njezno) ... u Društvo forumu; ja se prijavljujem... |
| | #52 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-07 Lokacija: Hrvatska Godina: 28
Poruka: 31
![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... Laura je za akciju ![]()
__________________ Power Bet Tips.com |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... ..i jedno i drugo, ovisi o situaciji....Inače preferiram malo grublje, al ne uvijek sm...
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... ma daj kaki sm pa to je bolest, po meni da mene tam neka tuce bicem
__________________ http://www.spikara.heroeshr.net |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... Citat:
![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... Ja prakticiram uglavnom romanticnije i njeznije, ali ubaci se tu malo grubosti i zestine ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: njezno, romanticno, sadomazo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:07.