| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sado-mazo ili romanticno (njezno) ... u Društvo forumu; na pocetku jaca brija,pa malo romanticno i onda DERI MILE vuci grebi grizi .... khm... i sve to tako..da....... |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... na pocetku jaca brija,pa malo romanticno i onda DERI MILE vuci grebi grizi .... khm... i sve to tako..da....
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-07 Godina: 19
Poruka: 35
![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... Nešto između.. Makar ponekad idem iz krajnosti u krajnost, ovisi kakvog sam raspoloženja.
__________________ .*´¨ ) ¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ (¸.•´ .•´ : (´¸.•*´¨`*•••>> |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,084
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... Ju Bože,ne volim nikako da me dečko udara ili ja da udaram...to nikad! Od ove dve varijante više sam za ovu drugu.
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... grubo nikad, nepopravljivi romantik i to je to....samo malo nježnosti i nakon toga mom, a i njegovom zadovoljstvu nema kraja.....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... Iskreno, nemam ništa protiv oba načina...... Killing me softly.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-07-07 Godina: 31
Poruka: 194
![]() | Re: sado-mazo ili romanticno (njezno) ... Ne vjerujem bas da ima puno zena koje bi da ih tuku,mozda malo po guzi,ali drugo,neznam!Pritom mislim tuci po cijelom tijelu,jos za to koristiti neka pomagala,profesionalnu opremu,biceve i sta ti ja znam,a tu spada i ponizavanje. Ako tko shvaca sto je taj nacin sexa!Drugo su male grubosti! To su posebni ljudi,netko misli i bolesni,ali ako vole nek izvole! Zestoki sex je nesto drugo!Moram to reci jer vidim da neki ne shvacaju!![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: njezno, romanticno, sadomazo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:27.

hahaha
Ne vjerujem bas da ima puno zena koje bi da ih tuku,mozda malo po guzi,ali drugo,neznam!Pritom mislim tuci po cijelom tijelu,jos za to koristiti neka pomagala,profesionalnu opremu,biceve i sta ti ja znam,a tu spada i ponizavanje.