| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi satro svetica u Društvo forumu; prije par godina ja sam radila sve i svasta,dopustala si one night stand seksice,te "veze" koje ... |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-04-07
Poruka: 8
![]() | satro svetica prije par godina ja sam radila sve i svasta,dopustala si one night stand seksice,te "veze" koje su se bazirale samo na seksu..itd..i tako sam ja skupila malo previse deckiju s kojima sam bila seksualno aktivna.. no,onda sam upoznala Njega prekrasnog i punog morala.. shvatila sam da me nebu htio ak mu velim kolko sam deckiju imala prije Njega jer prezire takav tip cura.. tak da sam se ja skroz smirila otkad sam Ga upoznala,cak sam sad vec dost dugo s Njim u vezi.. i doslo je do problema,ja Njemu nisam onakav fetis u sexu kak sam bila drugima.. znam da je u meni problem,jer kak sam se pravila tak sveticom satro,odma sam se ponasala drukcije neg s ostalima.. meni vele ovi ostali da sam im bila odlicna,medu najboljima.. a ne znam bas da bi to moj decko rekao.. ja sam s Njim takva ko da kurca u zivotu nisam vidjela..kad krene prema meni ja se scimam sva i ne znam kam bi pogledala,kaj bi napravila nit nist.. kak da i u vezi imam dobar sex i budem pozeljna decku? On je ono sto mi je bilo potrebno,jer ne gleda me samo ko seksualni objekt,vec kao osobu (vjerojatno bas zbog tog kaj nisam se ponasala ko s ostalima), al opet meni fali malo one razuzdanosti i divljine koju sam prije imala,a voljela bi ju imat s deckom (znaci prevare ne dolaze u obzir).. pa ak netko ima savjet,bila bih zahvalna.. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: satro svetica svašta, odi kod ortodonta po savjet ?
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: satro svetica Polako. Ne moraš mu odmah pokazati sve kaj znaš i koliko vragolasta znaš biti...Osvajaj ga polako ali sigurno. Da ga ne uplašiš i otjeraš. Pretpostavljam da se toga bojiš pa se zato i ponašaš tak... ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: satro svetica Do kada se misliš pretvarat i glumit ono što nisi ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: satro svetica Ovo ti je dobro reko. Budi ono što jesi! Zakaj bi se radi nekog mijenjala i prikrivala svoje pravo ja? Ako te ne prihvati onakvu kakva jesi, onda i nije za tebe. ![]() Ti možda misliš da ćeš ga otjerat, i kužim te, ali kad-tad će tvoje pravo ja izaći na vidjelo. Ne možeš dugo tak...
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: satro svetica pa ne moraš mu govorit za druge, ali malo se opustit i povuć ga prema seksu kakav si imala i gotovo ... nemaš kaj puno mislit ... budi prirodna i gotovo ... po tom kaj polako uvodiš neke fore u seksualni život niko živ neće skužit prošlost ... samo polako i pametno ... čitaj ženske revije (šatro), pa predloži nekaj ... reci da ti je frendica probala to i to, pa vidi reakciju ... a jebote .. pa vi žene bi kao trebale biti lukave ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: satro svetica Citat:
nema šanse da ćeš zauvijek bit neko drugi .. bez obzira kolko ga voliš / želiš / poštuješ / whatever ... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: satro svetica za početak: 1. koliko imaš godina? 2. a da ti malo pojasniš dečku "sexualne uvjete", ako je zadovoljan sa dobro je, kaj ćeš biti s njime samo zato kaj on ima kao veći moral od tebe? 3. zašto pišeš Njega velikim slovom? Zašto sebe smatraš toliko inferiornom u odnosu na njega, pa i on je čovjek baš kao i ti... a nekima je moral samo drugo ime za licemjerje! Ako ti je stvarno stalo do njega, prestani se praviti sveticom, nećeš tako ništa izgubiti, možeš samo dobiti i svoje i njegovo zadovoljstvo, ako većina kaže da si im "među boljima" ne vidim problem da ne budeš i njemu!
__________________ ...Želim da se stisnem uz tebe Da te milujem Da ti sapucem na uho bisere Da pricam o slobodi Da se glupiram Da ti kazem oh ti ludo jedina...Poljubi me Pa mi prste u kosu uvuci I zagrli me... |
| | |
![]() |
| Tagovi: satro, svetica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:15.