Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi satro svetica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina za početak: 1. koliko imaš godina? 2. a da ti malo pojasniš dečku "sexualne uvjete&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-07, 19:49   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: satro svetica

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
za početak:
1. koliko imaš godina?
2. a da ti malo pojasniš dečku "sexualne uvjete", ako je zadovoljan sa dobro je, kaj ćeš biti s njime samo zato kaj on ima kao veći moral od tebe?
3. zašto pišeš Njega velikim slovom?
Zašto sebe smatraš toliko inferiornom u odnosu na njega, pa i on je čovjek baš kao i ti... a nekima je moral samo drugo ime za licemjerje! Ako ti je stvarno stalo do njega, prestani se praviti sveticom, nećeš tako ništa izgubiti, možeš samo dobiti i svoje i njegovo zadovoljstvo, ako većina kaže da si im "među boljima" ne vidim problem da ne budeš i njemu!
rep+ čim mogu dat ... izvrstan post ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 20:37   #12 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: satro svetica

Citat:
Pravi autor: chocolate Pogledaj Poruke
Polako.
Ne moraš mu odmah pokazati sve kaj znaš i koliko vragolasta znaš biti...Osvajaj ga polako ali sigurno. Da ga ne uplašiš i otjeraš.
Pretpostavljam da se toga bojiš pa se zato i ponašaš tak...
Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Do kada se misliš pretvarat i glumit ono što nisi
Budi ono što jesi i nemoj se sramiti onoga što si prije radila....a on ako se ne može nositi s tim, nemoj biti u takvoj vezi.

Ti si mu super sada, veza odlična...sve pet, a da mu istoga trena kažeš kako si se pokarala s njih 30 prije njega, onda više ne valjaš i "pokvarena si roba"....to su gluposti, a on nek si traži nevinu sveticu ako želi.

Šte se tiče sexa, možeš polako uvoditi, što zna biti jako zanimljivo...ali opet nije mi jasno, na kojem je on nivou sa sexom.....želi objesiti krvavu plahtu prvo jutro ili.......sex je uzajaman, spontan, bez granica i sputavanja.

Nemoj patiti u takvom odnosu, ako ne možeš biti ono što jesi ili se pretvaraj do kraja života da si netko drugi.
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 20:57   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Sve ovo što su ti rekli......+ on se sigurno neće žaliti ako mu sex postane bolji. Ne misli valjda da ćete misionariti čitav život.
Ja mu ne bih nikakve brojeve spominjala nego pokazala da me on "tako uzbuđuje da s njim jednostavno ne prepoznajem samu sebe".
Normalno je da napreduješ, a on bi s tim trebao biti sretan, a ne glumiti detektiva
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 21:25   #14 (permalink)
štovatelj amaterskih čokoladnih očiju

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,084
VanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavanVanderHook je slavan
Pošalji poruku preko AIM-a korisniku VanderHook Pošalji poruku preko MSN-a korisniku VanderHook

najbolje bi bilo da se s menom onak divljacki bubas...a njega da dalje polako osvajas....tak imamo svi nekaj od toga ...ha??? kaj velis??
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 21:50   #15 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,533
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: VanderHook Pogledaj Poruke
najbolje bi bilo da se s menom onak divljacki bubas...a njega da dalje polako osvajas....tak imamo svi nekaj od toga ...ha??? kaj velis??
tko bi rekao da ces ti nesto ovako napisati???
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 22:20   #16 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,070
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ne znam zast, ali mislim da samo puno sračkaš (eksuze mua for my french ). Nekak ima feeling da uopće realno nisi vidjela kite u pravom zivotu, a ovdje prodajes bureke kak si jebacica top klase. Jebacice top klase se ne hvale time na forumu S time da pod "jebacice" ne mislim nista negativno, nego dapace...da nema vas mi muski nikad junfa ne bi skinuli
ps: cekam Damfiska da on kaze koju, mislim da ce biti poprilično dobro štivo
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 22:33   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,444
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Question Re: satro svetica

prica je boli glava..ako si takva jebacica zasto i njega ne rasturis u krevetu a on ako je imalo musko to ce zeliti saki dan i neces ga se lako oterasiti...sta se imas cuditi sto mu nisi napeta jer se cilo vrime predstavljas ko druga osoba a to ti ne stoji jer ti si ka neka "opasna" mala..zasto nam lipo svima ne priznas da opisujes problem neke svoje prijateljice i sve bi bilo o.k.,ne paris mi ka neka cura od akcije,imam ja nos za takve..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-07, 23:58   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-05-06
Poruka: 298
0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase

jedino riješenje ti je bijeg u mehiko
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 00:34   #19 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,281
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: 0111581437 Pogledaj Poruke
jedino riješenje ti je bijeg u mehiko
I ja mislim...
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 01:33   #20 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-04-07
Poruka: 8
Drogba se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: chocolate Pogledaj Poruke
Ovo ti je dobro reko. Budi ono što jesi! Zakaj bi se radi nekog mijenjala i prikrivala svoje pravo ja? Ako te ne prihvati onakvu kakva jesi, onda i nije za tebe.
Ti možda misliš da ćeš ga otjerat, i kužim te, ali kad-tad će tvoje pravo ja izaći na vidjelo. Ne možeš dugo tak...
malo mi je tesko vratit se na staro,jer sam se tolko uzivjela u ovu novu ulogu,da kad i on pokusa neke stvari kaj mi nisu tipicne za njega,ja se ponasam tipa "kaj si ti normalan" da nebi otkrio da sam to nekad prije radila..
hmm..sad kad sam ovo procitala sto sam napisala,vidim u cemu je problem..ajme al sam katastrofa,zalim se da on ne zeli nikaj novog,a ja ga u startu odbijem..

Citat:
Pravi autor: Dije musper??? Pogledaj Poruke
kad mu mislis reci koliko si ih imala???i za svoj "zivot" prije njega??
imala sam razgovor s njim o tome..nit se on izjasnio o broju,pa nisam se ni ja..samo sam navela najvaznije decke koji su bili prije njega..nisam puno izostavila (al to su sve bili one night stand pa mi je bilo neugodno priznat)

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ne znam zast, ali mislim da samo puno sračkaš (eksuze mua for my french ). Nekak ima feeling da uopće realno nisi vidjela kite u pravom zivotu, a ovdje prodajes bureke kak si jebacica top klase. Jebacice top klase se ne hvale time na forumu S time da pod "jebacice" ne mislim nista negativno, nego dapace...da nema vas mi muski nikad junfa ne bi skinuli
ps: cekam Damfiska da on kaze koju, mislim da ce biti poprilično dobro štivo
super..znaci ak odajem takav dojam,onda sam i postala takva tj, djevica,pa sad mogu ponovo probiti himen

Zadnji Uredio Wamp : 18-04-07 u 02:07.
Drogba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: satro, svetica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114