| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi satro svetica u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina za početak: 1. koliko imaš godina? 2. a da ti malo pojasniš dečku "sexualne uvjete&... |
| | #11 (permalink) | |
| Banned | Re: satro svetica Citat:
| |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Ti si mu super sada, veza odlična...sve pet, a da mu istoga trena kažeš kako si se pokarala s njih 30 prije njega, onda više ne valjaš i "pokvarena si roba"....to su gluposti, a on nek si traži nevinu sveticu ako želi. Šte se tiče sexa, možeš polako uvoditi, što zna biti jako zanimljivo...ali opet nije mi jasno, na kojem je on nivou sa sexom.....želi objesiti krvavu plahtu prvo jutro ili.......sex je uzajaman, spontan, bez granica i sputavanja. Nemoj patiti u takvom odnosu, ako ne možeš biti ono što jesi ili se pretvaraj do kraja života da si netko drugi.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: satro svetica Sve ovo što su ti rekli......+ on se sigurno neće žaliti ako mu sex postane bolji. Ne misli valjda da ćete misionariti čitav život. ![]() Ja mu ne bih nikakve brojeve spominjala nego pokazala da me on "tako uzbuđuje da s njim jednostavno ne prepoznajem samu sebe". Normalno je da napreduješ, a on bi s tim trebao biti sretan, a ne glumiti detektiva ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: satro svetica najbolje bi bilo da se s menom onak divljacki bubas...a njega da dalje polako osvajas....tak imamo svi nekaj od toga ...ha??? kaj velis?? ![]()
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: satro svetica Ne znam zast, ali mislim da samo puno sračkaš (eksuze mua for my french ). Nekak ima feeling da uopće realno nisi vidjela kite u pravom zivotu, a ovdje prodajes bureke kak si jebacica top klase. Jebacice top klase se ne hvale time na forumu S time da pod "jebacice" ne mislim nista negativno, nego dapace...da nema vas mi muski nikad junfa ne bi skinuli ![]() ps: cekam Damfiska da on kaze koju, mislim da ce biti poprilično dobro štivo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | prica je boli glava..ako si takva jebacica zasto i njega ne rasturis u krevetu a on ako je imalo musko to ce zeliti saki dan i neces ga se lako oterasiti...sta se imas cuditi sto mu nisi napeta jer se cilo vrime predstavljas ko druga osoba a to ti ne stoji jer ti si ka neka "opasna" mala..zasto nam lipo svima ne priznas da opisujes problem neke svoje prijateljice i sve bi bilo o.k.,ne paris mi ka neka cura od akcije,imam ja nos za takve.. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: satro svetica
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #20 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 17-04-07
Poruka: 8
![]() | Citat:
hmm..sad kad sam ovo procitala sto sam napisala,vidim u cemu je problem..ajme al sam katastrofa,zalim se da on ne zeli nikaj novog,a ja ga u startu odbijem.. Citat:
Citat:
tj, djevica,pa sad mogu ponovo probiti himen ![]() Zadnji Uredio Wamp : 18-04-07 u 02:07. | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: satro, svetica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

a
). Nekak ima feeling da uopće realno nisi vidjela kite u pravom zivotu, a ovdje prodajes bureke kak si jebacica top klase. Jebacice top klase se ne hvale time na forumu