Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Savjet za početnika u Društvo forumu; zaboravio sam napomenuti da NIKAKO ali NIKAKO ne pričaš o kompovima,autima, sportu, al naravno u suprotnom ako curu to ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-07, 09:38   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra
Re: Savjet za početnika

zaboravio sam napomenuti da NIKAKO ali NIKAKO ne pričaš o kompovima,autima, sportu, al naravno u suprotnom ako curu to zanima onda slobodno pričaj, jer u 90% slučaja curama to nije zanimljivo, i nemoj nikako pričat da si sjedio 4 god života na kompu...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 09:53   #12 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Koliko ti je godina ?

i kad smo već kod toga, zašto su naknute godine iz profila, to baš fali grdo....
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 10:27   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Moja predpostavka 16-22 (tako karte kažu )
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 11:16   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

alo tarot, a jel će mu cura dat na prvom dejtu?

inače ... najbolje je da ju pustiš da priča, potakneš ju pitanjima, niš strašno - kaj radi, kam izlazi i slično .. i vidiš o čem priča, pa se prilagodiš ... samo nemoj slučajno reć da si zadnje 4 godine bio ispred kompa ... to je big NO-NO ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 11:22   #15 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,442
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke

jedan od primjera :
ako već ne znaš o čem bi pričali, malo je rukom pljasneš po dupetu i sad, ako te krivo pogled kažeš "a, šta sad nevalja (onak bahato s smješkom) ???", ako se nasmije cinično kažeš "aaa, sviđa ti se ?"

Mislim da bi dobio šamar i etiketu "nepristojan".

Ovo ni pod razno ne smiješ napraviti!!!

Najbolje je da ju nasmiješ. Ako ti to uspjeva onda je već pola toga rješeno i spoj sigurno neće biti loš.

A uostalom, ja nikada nisam bila s curom na spoju pa nemoj mene slušati. Valjda će dečki znati dati neki pametniji savjet.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 13:26   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,546
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Rep za ovo
ooo hvala
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 13:36   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 391
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Sve kaj ste nasrali pada u vodu jer ne znamo koliko godina covjek ima.Ak ganja klinkice od 14 nek joj kupi bon od 25kn i dobit ce pljugicu odmah.Jebe se nekoj maloj droljici za pristojnost.Kad saznamo godine moci cemo dat konkrete odgovore.
P.S. proveo je 4 godine pred kompom i naletio na CP i skuzio da tu svi masovno karaju ili bivaju karani pa se covjek odlucio na taj drasticni korak.
Zivio CP
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 13:39   #18 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Mislim da bi dobio šamar i etiketu "nepristojan".
e, nisi fora

U mom kraju to prolazi
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 14:58   #19 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Evo reputacija u plus ide Daidzi i Shelbyju, legendarni odgovori lol

Nego jest da ja volim kompove, ali nema toga tko ili sto bi mi zamjenilo sve one dobre komade koje znam...
Cure vole mene i ja volim njih

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 15:15   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,495
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Cool Re: Savjet za početnika

Citat:
Pravi autor: toobad Pogledaj Poruke
Pozdrav ljudi! Pošto sam zadnjie 4 godine provel ispred kompa odlučil sam nedavno izaći u svijet pa sam upoznal neke cure prek frenda i dogovoril sam date ali sad sam imam problem! Kaj da pitam curu! Koje teme... Napišite nekaj ak vam se da!

..sta da pitas.. ...pitaj zasto ti yugac slabije vuce uzbrdo a svijecice si mu nedavno minja..pitaj ima li dobru seku i koju velicinu grudnjaka nosi..pitaj zasto je vlak brzi po noci po tračnicama nego po danu..i ako ti na sve to odgovori u sta cisto sumnjam.. ..odman je brale zeni.. !!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pocetnika, savjet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114