| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Savjet za početnika u Društvo forumu; zaboravio sam napomenuti da NIKAKO ali NIKAKO ne pričaš o kompovima,autima, sportu, al naravno u suprotnom ako curu to ... |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Savjet za početnika ![]() zaboravio sam napomenuti da NIKAKO ali NIKAKO ne pričaš o kompovima,autima, sportu, al naravno u suprotnom ako curu to zanima onda slobodno pričaj, jer u 90% slučaja curama to nije zanimljivo, i nemoj nikako pričat da si sjedio 4 god života na kompu...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet za početnika Koliko ti je godina ? i kad smo već kod toga, zašto su naknute godine iz profila, to baš fali grdo....
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned | Re: Savjet za početnika alo tarot, a jel će mu cura dat na prvom dejtu? inače ... najbolje je da ju pustiš da priča, potakneš ju pitanjima, niš strašno - kaj radi, kam izlazi i slično .. i vidiš o čem priča, pa se prilagodiš ... samo nemoj slučajno reć da si zadnje 4 godine bio ispred kompa ... to je big NO-NO ... |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet za početnika Citat:
![]() Mislim da bi dobio šamar i etiketu "nepristojan". Ovo ni pod razno ne smiješ napraviti!!! Najbolje je da ju nasmiješ. Ako ti to uspjeva onda je već pola toga rješeno i spoj sigurno neće biti loš. A uostalom, ja nikada nisam bila s curom na spoju pa nemoj mene slušati. Valjda će dečki znati dati neki pametniji savjet.
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 391
![]() ![]() ![]() | Re: Savjet za početnika Sve kaj ste nasrali pada u vodu jer ne znamo koliko godina covjek ima.Ak ganja klinkice od 14 nek joj kupi bon od 25kn i dobit ce pljugicu odmah.Jebe se nekoj maloj droljici za pristojnost.Kad saznamo godine moci cemo dat konkrete odgovore. P.S. proveo je 4 godine pred kompom i naletio na CP i skuzio da tu svi masovno karaju ili bivaju karani pa se covjek odlucio na taj drasticni korak. Zivio CP
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet za početnika e, nisi fora U mom kraju to prolazi ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Savjet za početnika Evo reputacija u plus ide Daidzi i Shelbyju, legendarni odgovori lol Nego jest da ja volim kompove, ali nema toga tko ili sto bi mi zamjenilo sve one dobre komade koje znam... Cure vole mene i ja volim njih ![]() ![]() ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
..sta da pitas.. ...pitaj zasto ti yugac slabije vuce uzbrdo a svijecice si mu nedavno minja..pitaj ima li dobru seku i koju velicinu grudnjaka nosi..pitaj zasto je vlak brzi po noci po tračnicama nego po danu..i ako ti na sve to odgovori u sta cisto sumnjam.. ..odman je brale zeni.. !! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pocetnika, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.