Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Savjet za početnika u Društvo forumu; toobad, čim dodješ napiši koliko imaš god. da se možemo orijentirat, premda si ti taj koji mora odradit ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-04-07, 15:33   #21 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru
Re: Savjet za početnika

toobad, čim dodješ napiši koliko imaš god. da se možemo orijentirat, premda si ti taj koji mora odradit zadatak, al evo pokuašt ćemo ti olakšat sitaciju, ok.
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 19:15   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-04-07
Godina: 22
Poruka: 113
nestabilan se izdvaja iz masenestabilan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
jedan od primjera :
ako već ne znaš o čem bi pričali, malo je rukom pljasneš po dupetu i sad, ako te krivo pogled kažeš "a, šta sad nevalja (onak bahato s smješkom) ???", ako se nasmije cinično kažeš "aaa, sviđa ti se ?"

samo neobavezni razgovori vrijede zlata.
obavezno moraš da joj kažeš da je debela (naravno vrijedi samo za vitke i mršave cure)
Ispast će da nešto glumim ali ja sam to radia .... i pali
UPOZORENJE : NERADITI KOD KUĆE ( OPASNO PO ŽIVOT)
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 19:19   #23 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

naravno da pali, pa nisam nisam ja kutu od ogradu nažuljo
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 19:41   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-04-07
Godina: 19
Poruka: 2
toobad se izdvaja iz mase

18. godina! Radi se o okladi! Posle back na komp do 22. a onda se bum dobro napil! I bum počel živeti ak se bude dalo!
toobad je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 20:01   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 9
cororo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: toobad Pogledaj Poruke
Pozdrav ljudi! Pošto sam zadnjie 4 godine provel ispred kompa odlučil sam nedavno izaći u svijet pa sam upoznal neke cure prek frenda i dogovoril sam date ali sad sam imam problem! Kaj da pitam curu! Koje teme... Napišite nekaj ak vam se da!
Navuc spiku na ono kaj najbolje znaš...komp. Poduči ju komadi uvjek vole kad im ima ko pomoć oko tehnike. Samo nemoj biti samodopadan i pravit se prepametan.
cororo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 20:16   #26 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
e, nisi fora

U mom kraju to prolazi
Kakav je to kraj?

Špičkovina ili Tunguzija?
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 20:25   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Godina: 21
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Kakav je to kraj?

Špičkovina ili Tunguzija?
Vukojebina prije
sumsko_voce je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 20:29   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Pozdrav ljudi! Pošto sam zadnjie 4 godine provel ispred kompa odlučil sam nedavno izaći u svijet pa sam upoznal neke cure prek frenda i dogovoril sam date ali sad sam imam problem! Kaj da pitam curu! Koje teme... Napišite nekaj ak vam se da!

A zakaj nisi išo van kad je bilo vrijeme?Sad nemaš pojma kaj da radiš,nema veze mlad si ti.

Dobra tema je uvjek glazba(valjda ne sluša neke gluposti pa se možda zadržite duže na toj temi)
Kaj još....pitaj ju čim se bavi u životu,ona če tebe i tak.
Možda se i ona nečeg sjeti pa preuzme inicijativu,nadaj se tome,pa če ti biti lakše!
Sretno!!!!
Eleonora je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 21:33   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Citat:
Pravi autor: toobad Pogledaj Poruke
18. godina! Radi se o okladi! Posle back na komp do 22. a onda se bum dobro napil! I bum počel živeti ak se bude dalo!
Pa vi recite da tarot nije u pravu

odgovor na silenceovo pitanje : nego šta da mu neće dat na prvom spoju.

I tarot kaze da je cura plavusa
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pocetnika, savjet

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114