| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Savjet za početnika u Društvo forumu; toobad, čim dodješ napiši koliko imaš god. da se možemo orijentirat, premda si ti taj koji mora odradit ... |
| | #21 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet za početnika toobad, čim dodješ napiši koliko imaš god. da se možemo orijentirat, premda si ti taj koji mora odradit zadatak, al evo pokuašt ćemo ti olakšat sitaciju, ok.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 113
![]() ![]() | Re: Savjet za početnika Citat:
UPOZORENJE : NERADITI KOD KUĆE ( OPASNO PO ŽIVOT) ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet za početnika naravno da pali, pa nisam nisam ja kutu od ogradu nažuljo ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Savjet za početnika Pozdrav ljudi! Pošto sam zadnjie 4 godine provel ispred kompa odlučil sam nedavno izaći u svijet pa sam upoznal neke cure prek frenda i dogovoril sam date ali sad sam imam problem! Kaj da pitam curu! Koje teme... Napišite nekaj ak vam se da! A zakaj nisi išo van kad je bilo vrijeme?Sad nemaš pojma kaj da radiš,nema veze mlad si ti. Dobra tema je uvjek glazba(valjda ne sluša neke gluposti pa se možda zadržite duže na toj temi) Kaj još....pitaj ju čim se bavi u životu,ona če tebe i tak. Možda se i ona nečeg sjeti pa preuzme inicijativu,nadaj se tome,pa če ti biti lakše! Sretno!!!! ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Savjet za početnika Citat:
odgovor na silenceovo pitanje : nego šta da mu neće dat na prvom spoju. I tarot kaze da je cura plavusa ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pocetnika, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.

pusa