Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Seks u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ibort Vidjet će? Kad mu ga gurnu? A da ga tebi gurnu, ti ne bi?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 20:26   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,772
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Seks

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Vidjet će?

Kad mu ga gurnu?
A da ga tebi gurnu, ti ne bi?
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:28   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Pa ne znam ... još mi ga nisu gurali ... zato i pitam.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:40   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Čak ni toplomjer? Ne znam ni ja, ali mogu pretpostaviti.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:44   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Ni toplomjer.
Nisam ja tako lak da dam nekom samo zato što je doktor.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:50   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,092
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Bas sam skoro pricala sa deckom o tome , zasto zene ispustaju zvuke vise nego muskarci. Ja to poredim sa masazom. Na primer kad te neko masira jednostavno ispustis neke slatke zvuke zato sto ti to prija, uzivas i lepo ti je. Tako isto i u sexu. Meni "to" nadolazi samo od sebe, niti foliram , niti je lazno vec eto opustim se, uzivam ....i svrsavam Kad je stenjanje vestacko to se provali...
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:53   #16 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

tko? kome? kako? zašto?
užitak...
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:56   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Netko zločest bi rekao da bi i muški možda stenjalji ali im od tol'kog drkanja dosadilo...

Sad vjerojatno i nije dobar trenutak da kažem da sam inače prilično tih.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 21:03   #18 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pogodio si....... trenutak
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 21:48   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,433
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Jeba te ćuka, zujim po forumu ništa ne sluteć kad snimim temu. Učinilo mi se da sam vidio Šeks.
Reeeko neemoj me jebat da je neki fan Šeksa otvorio temu....
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 22:03   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Ni toplomjer.
Nisam ja tako lak da dam nekom samo zato što je doktor.
a voltaren cepice
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: seks

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114