Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 73

seks sa majkom

Raspravljate o temi seks sa majkom u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; Ljudi sto vi mislite o ovome i o ovome liku??? Nasao na njegovome blogu Sex sa majkom! Imam 19 god. ...

Starter
    Datum registracije
    27-06-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

seks sa majkom

Ljudi sto vi mislite o ovome i o ovome liku???
    Nasao na njegovome blogu

Sex sa majkom!

Imam 19 god. i nedavno sam doživio nešto što mi nije bilo ni na kraj pameti! Evo kako se to dogodilo: Moja majka i ja živimo sami, mama i otac su se rastali prije 7 god. Majka mi ima 41 godinu i izgleda super za svoje godine. Bila je subota i ja sam čitavo posljepodne bio na nogometu, kući sam se vratio oko 19 sati. Otišao sam se tuširati i spremati za izlazak, moja majka je isto dosta često izlazila sa prijateljicama. Te večeri je i ona išla "van"! kad sam izašo iz kupaonice mama je već bila spremna za izlaz. Na sebi je imala usku crnu majcu ispod koje su se dobro izražavale njezine obline, imala je ogromne grudi br7. koje samo da nisu izašle kroz dekolte, dolje je imala mini suknju "minicu" crne boje koja je isto bila strašno kratka i pripijena uz njezinu lijepu guzu. Moram reči da mi majka fakat izgleda ko neka
    20-togodišnjakinja, a ne ko žena sa 41 godinom. Na nogama je imala visoke čižme sa tankom petom. Nikad me nije seksualno privlačila, pa ipak mi je majka, ali bio sam ponosan što pazi na svoj izgled i stvarno dobro izgleda! Otišla je negdje oko 20sati, a ja pola sata kasnije. Vani je bilo super; cuga, ples, cure,... Vratio sam se kući oko 3 sata, majke još nije bilo. Bio sam gladan te si odlučio nešto spremiti, baš sam u tom trenutku začuo kako dolazi moja majka. Pomislio sam: Super bar če mi nešto spremiti! Skidala je kaput sa sebe ali joj baš nije išlo, skočio sam joj u pomoć i primjetio da je pijana. Odveo sam je u sobu te posjeo na krevet, te joj rekao da legne i spava jer joj nije dobro. Rekla mi je da joj pomognem skinuti čižme jer ona ne može. Kleknuo sam pred nju i povukao joj čižmu, kad sam joj skinuo jednu ona je razmaknula noge i rekla da skinem drugu, nisam mogao a da ne primjetim njezine gačice, ona je to primjetila i pitala me dali mi se sviđa što vidim, odgovorio sam da mi se sviđa, na to je rekla da želi da joj skinem minicu, ona ju je raskopčala i rekla da je povučem prema dolje, učinio sam to. Nakon toga ona je skinula svoju majcu, te su njezine ogromne grudi izašle na vidjelo, bile su prekrasne. Pitala me dali ih želim dirati, bilo mi je neugodno ali nisam mogao odoljeti. Skinula je grudnjak i rekla neka ih diram. Počeo sam mjesiti sise svoje majke, na početku mi je bilo čudno i neugodno, ali počeo sam uživati. Lizao sam joj bradavice, mjesio grudi,.. Onda je rekla da legnem, poslušao sam. Skinula mi je hlače i gače te stavila kurac u svoja usta, lagano mi ga lizala, te usisavala u svoja usta. Nisam mogao vjerovati, majka mi puši kurac, a ja doista uživam. Onad se popela na mene i sjela mi na njega. Prvo se lagano nabilaja, a onda sve jače i brže. Uskoro sam osjetio da ču svršiti i rekao joj da ču biti gotov. Rekla je da svršim u nju da nema straha. Svršio sam, bilo je čarobno. Ona se podigla s mene i stavila ga onakvog mlohavog u usta i polizala svu spermu po njemu. Nisam mogao vjerovati da je ta žena moja majka. Od onad se ševimo svaku večer, više skoro i ne izlazim van, jer je doma puno ljepše ipak sam uz mamu!

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Re: seks sa majkom

Daj mi reci autora i naziv erotskog romana iz kojeg si izvuko ovaj text. Zvuci jebeno
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Pozdrav starom Egiptu!

Poo - zdrav!!!

stupid is as stupid does

prof. Foruma Avatar od korisnika omahen
    Datum registracije
    06-08-05
    Starost
    44
    Poruka
    1,000
    Liked
    3 times

Nekad je takvih pricica bilo na tone u Smokvinom listu. Neznam jek to jos uvijek izlazi. Vjerovatno je odande prepisana ili iz nekog slicnog casopisa.
    NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

ooooooooooooo.. životeee!!!!! i ja svašta pročitam..ally, ally

zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
    i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše

Regularni forumaš Avatar od korisnika Mr. Unknown
    Datum registracije
    19-10-09
    Starost
    23
    Poruka
    235
    Liked
    1 times

stimulirajuća pričica, to svakako... ali svejedno...
    Zadnji Uredio Mr. Unknown : 14-03-10 u 14:18
    ko tebe kamenom ti njega kruhom

Starter
    Datum registracije
    27-06-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

To je neki lik napisa na svome blogu, nezz ko je i nije roman...

Regularni forumaš
    Datum registracije
    08-03-09
    Poruka
    147
    Liked
    1 times

Uvijek su mi ovakve price bile zanimljive

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08