To ti iz iskustva ili?![]()
Raspravljate o temi seks sa majkom u Ljubav, Erotika, Sex forumu, dio Društvo foruma; seks sa majkom nemora da bude po kvaliteti nista losiji od seksa sa devojkom. Čak sto vise majka bolje zna ...
nisam to još probao.
To se treba uraditi dok je majka mladja.
Ne pada mi na pamet krkat babu od 70 godina makar bila i majka
![]()
misliš, stara koka masna juha
Neka kresne i tatu pa više neće morati nikada izlaziti iz kuće ni po namirnice, lijepa mala obitelj živjeti će od ljubavi. Kreteni.
pa nemoš tatu kresnut. To je protuprirodno. Ispao bi peder.
E jebi ga ti iz krajnosti u krajnost znači ako kćer poraste da joj ide mali prst u nos tata bi ju trebao kresnut pa da bolje pali kad se bude udavala, po mojim shvaćanjima to nije normalno, nego bolesno.![]()
pa neka ljudi uživaju!!!! incest je dozvoljen po bibliji jer ako su adam i eva bili izbačeni iz rajskog vrta na zemlju a na zemlji nije bilo ljudi onda me zanima kako su adam i eva naselili zemlju ljudima ako nije eva spaval sa sinovima adam sa kčerima i onda brača sa sestrama i tako se naselila zemlja sa ljudima!!!! E jedino ako je adam ševio junice i tako su nastali ljudi na zemlji!!!! to je prvi prikriveni incest u bibliji a drugi je onaj sa sveopčim potopom pa ako je sve bilo potopljeno a samo su noa i njegova žena sa svojim sinovima i snahama ostali živi na zemaljskoj kugli i nije bilo ljudi opet su morali spavati snahe sa svojim sinovima sinovi sa svojim kčerima jer svaki od noinoga sina sa snahom otišao je na jedan od kontinenata i tako se naselila zemlja opet u incestnom grijehu!!!! po bibliji je to tako ako nije tako onda moraju napisati nove biblije!!!!! razmislite o ovome što sam napisao!!!!!
nisi dobro upoznat sa postankom sveta, momak.
adam i eva su bili prvi na zemlji kao obitelj, ali nigde ne pise da bog nije jos stvorio ljudi nakon adama i eve. Inace za tvoju informaciju Bog je jos stvorio ljudi, a postoje i tkz. nefili. To su djeca pravih sinova boga koji su uzimali zemaljski oblik te općili sa kćerima ljudi.
u ovom slucaju nije lepo samo od majke sto vara svoga zakonitog muža. Kada je majka bez muža, ako je on nesrećnim slućajem poginuo. Dozvoljeno je da njegovo mesto zameni najstariji , spolno sposoban sin