| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Seks u školi (profesori) u Društvo forumu; pitanje na koje mi Ivana_de može odgovoriti Jaste li ikad doživili da se profesori mođusobno sexsaju a ož... |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Seks u školi (profesori) pitanje na koje mi Ivana_de može odgovoriti Jaste li ikad doživili da se profesori mođusobno sexsaju a oženjeni su Ja san uvatija profesoricu zemljopisa i tjelesnoga na Gastro natjecanju slučajno san uletija pijan u sobu pitati nešto i ima san šta viditi P.S. zemljopis san ima nakraju 5 i tjelesni naravno ![]()
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Sexy Profesorica | Re: Sek u Školi (profesori) Citat:
![]() A sto se tice sexa (govorim ono sto znam) ima, ali se svi prave ludi ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Seks u školi (profesori) Gle, strajkamo kad hocemo vise place jer neke stvari u Hr ne funkcioniraju bas najbolje, strajkamo kad hocemo bolje uvjete na poslu, tj ono sto nam je potrebno za rad! Moje misljenje je da nije u redu da ja koja sam zavrsila 2 fakulteta, i bilo koji profesor koji je zavrsio fakultet i trudio se da to zavrsi kako bi mogao to raditi ima istu placu kao netko tko je jedva zavrsio srednju skolu, sto je cest slucaj! Ne podcjenjujem ja nikoga, svaka cast onima koji imaju visu placu od mene, imaju zavrsenu samo srednju skolu, i 'sposobni' su za to sto rade pa su tako i placeni! I jesam, strajkala sam kad se strajkalo, strajkala sam i kad je zadnji strajk bio jer je ovaj posao jako iscrpljujuc i iziskuje i pripreme i puno strpljenja.
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: s koli, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:23.