| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Seksualne maštarije žena u Društvo forumu; Nedavno sam otvorio temu o seksualnim maštarijama muškaraca pa je Dady spomenula da postoje i seksuane maštarije ž... |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma | Seksualne maštarije žena Nedavno sam otvorio temu o seksualnim maštarijama muškaraca pa je Dady spomenula da postoje i seksuane maštarije žena. Forever Pleasure - Articles - Sexual Top Tens - Top 10 Female Sexual Fantasies Evo top deset ženskih fantazija: 10. Seks s nepoznatom osobom ![]() 9. Grupni sex - možeš zabušavati 8. Kinky seks (spanking, bondage...) - malo pljeskanja i robovanja ... 7. Da ih netko gleda dok se seksaju ![]() 6. Penetriranje u vlastitog partnera5. Seks s nekom ženom ![]() 4. Seks s dva ili više muškaraca - ![]() 3. Role-playing seksualne igrice - zanimljivo 2. Seks s omiljenom poznatom osobom - ljubomoran sam 1. 'Grubi' i strastveni seks - iznenadilo me što je No.1 Empirijski govoreći tablica mi je dosta logična ali me broj šest jako zabrinjava i plaši. Recite da to nije istina.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Od velike većine žena sam čuo da im je najveća maštarija koju nikada ne sprovedu u djelu niti ne pomišljaju je pod brojem 4. sex s dva muškarca ( s naznakom dva, ne više), a po meni jel ima što bolje od pod brojem 3. role-playing seksualne igrice...... ![]() ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Seksualne maštarije žena samo su pod 1 pogodili.. ostalo ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Seksualne maštarije žena Citat:
![]() (ali samo sa 2) Citat:
![]() Ne'š ti sex koji ne boli (dobro ne sad patnje, ali da zna da radiš nekaj) ![]() I kak je Wamp rekla još su toga puno zaboravili...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 31-08-08 u 12:22. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: masta, sex, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

u vlastitog partnera

Ma to su sigurno previše Ankica uključili u anketu...