| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex Chat u Društvo forumu; Sabane, a ja mislila da ti imas vishe iskustva!... |
| | #1102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-04-08 Godina: 41
Poruka: 80
![]() | Re: Sex Chat Neznam vise ko koga pali, ali ja sam u zadnjih par dana ispalio po svim frontovima. Sta je na kraju krajeva sex? Napalis se, ispalis se i onda pocinje jebena potreba, osijecaji, ljubav i sva ostala sranja. Sta se vise sexsash s istom osobom to je veca potreba (naucno dokazano) i tako sve ode u P.M. Izludis, poludis, gadis se sam sebi i pocinjes sebe mrziti, ali na kraju vidis da jebeni sex nije vrijedan svega sranja, ali je jebeno potreban. Ovo je pisano s moje tocke gledista, kod zena je jos i gore(ne svih). Muskarci nemaju dovoljno krvi da bi obijee glave funkcionirale u isto vrijeme, zene imaju samo jednu glavu cija funkcionalnost je upitna; i tako sve u krug, pa dok neko ne pukne. E pa ja sam poceo pucati. ![]() ![]()
__________________ "Coitus ergo sum" ![]() I'm 2 sexy 4 my hair, that's why is not there. |
| | |
| | #1105 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex Chat probaj onda biti u vezi bez seksa pa reci ima li ili nema.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #1106 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,579
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex Chat Jer....ljiubav, i te kako, ima veze sa osecajima!!!! Ljubav moze imati veze sa sexom, a i ne mora! Iliti, sex bez ljubavi postoji, a ljubav bez sexa nije potpuna...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #1109 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sex Chat kad je babo na vasaru kobilu kupovao, obavezno ju je prije malo pojahao, a kravu za sise primio. moro vidit jel dade da joj se sise potezu. Ako neda mogla bi mu zenu ubit. Znaci proba obavezna pre kupnje
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sexy, sexy chat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:28.