| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex Chat u Društvo forumu; Tesko mi se odluciti, svaka je dobra ako ukljucis dovoljno maste..ali volim biti na njemu i sa svojim nogama(... |
| | #1571 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 493
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex Chat Tesko mi se odluciti, svaka je dobra ako ukljucis dovoljno maste..ali volim biti na njemu i sa svojim nogama(skupljenim) na njegovom ramenu ![]() curke samo dizat noge treba ![]() |
| | |
| | #1572 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-07-08 Lokacija: Popovača Godina: 16
Poruka: 40
![]() | Re: Sexy Chat Citat:
...javi kad se vratiš , da svršimo ...lol...ako vec nisi XDZadnji Uredio Toni_Cro : 19-07-08 u 12:10. | |
| | |
| | #1573 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-04-07 Lokacija: slatina Godina: 25
Poruka: 32
![]() | Re: Sex Chat ja ne volim bas velike... jest, lijepo ih je vidit, sve 5, ali ako treba rukovat njima vise volim da su onako, taman da stanu u saku... imao sam par cura sa stvarno velikim cicama.. pa s tim uopce nemos upravljat za vrijeme akcije.. jos kad cura "poludi", pa to leti na sve strane.. naj su male sisise, ne daske, vec... |
| | |
| | #1574 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Sex Chat Citat:
Pa nemaš valjda ruke dugačke ko orangutan?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #1579 (permalink) |
| The Eye | Re: Sex Chat ![]() uvik ![]() evo dosa doma malo odmaram i uzivam u pogledu na more, malo posli idem na kupanje pa se mozda i nadje koja strankinja za nabost ![]()
__________________ Waiting in the calm of desolation, Wanting to break from this circle of confusion. Sleeping in the depths of isolation, Trying to wake from this daydream of illusion. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sexy, sexy chat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:08.

...javi kad se vratiš , da svršimo ...lol...ako vec nisi XD