| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex Chat u Društvo forumu; Volis Li Picke?? Aha Isti si moj Kurac Citat: Pravi autor: nikica 200 EJ LJUDI KAKO STE JA SAM NIKA ... |
| | #501 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 1
![]() | Volis Li Picke?? Aha Isti si moj Kurac Citat:
Koristi edit i pripazi malo što pišeš! Zadnji Uredio daidza : 31-08-07 u 03:20. | |
| | |
| | #502 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Sex Chat Citat:
nemoj tako,napalit ću se ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #504 (permalink) |
| Celebrity | ma ja sam mislila na daidzu,volim kad je strog,kad korisit ta crvena slova! uhhhhhhh, daj daidza,želim još crvenih slova,ahhhhhhhhhh ![]() i taj uskličnik na kraju,tako je sexi!!! nemoj sad stati,molim te!!! aaaaaaaaa Koristi edit!!! daidza ma ne možeš me samo tako malo urediti,ja želim da me središ!!!!!!!!!!!! gdje su ta crvena slova, ne srami se upotrijebiti svoje tajno oružje,obori me!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrr uuuuuuuuuu,ali ja sam nezasitna,biti ću još malo neposlušna!!!! želim upoznati onu zvjer koja se skriva u tebi!!!!!!!!!!! daj barem jednu dužu rečenicu,barem još jednu,kazni me!!!!!!!!!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! Zadnji Uredio Wamp : 31-08-07 u 03:49. |
| | |
| | #505 (permalink) |
| Celebrity | daidza ja znam da bi ti meni privatno slao crvena slova,ali ja želim da svi vide koji pohotni muškarac se skriva iza prividno dobrog i simpatičnog moderatora! nek svi vide i čuju kako vrištim dok ti tipkaš crvena slova!!! daidzaaaaaaaaaa uuuuuuu i wampica se ukljucila,ti bi u troje??? a di su crvena slova,ništa bez crvenih slova! ![]() Koristi edit!!!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! Zadnji Uredio daidza : 31-08-07 u 04:05. |
| | |
| | #506 (permalink) |
| amo una malafemmena Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,299
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex Chat A što ti je, deedee00? Apstinencija? Nejebica? Preduga deprivacija penisa? ![]()
__________________ Femmena Tu si na malafemmena Chist'uocchie 'e fatto chiagnere... Lacreme e 'nfamità. Femmena, Si tu peggio 'e na vipera, m'e 'ntussecata l'anema, nun pozzo cchiù campà. |
| | |
| | #508 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Sex Chat Citat:
Ti nisi čista potpuno ![]()
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sexy, sexy chat |
« analni sex
|
kako ga/ju zovete? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:30.