| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex Chat u Društvo forumu; pesma lazljiva a ti nestrpljiva uvek sam zurio a sada bi voleo saputati ptice znati....... |
| | #612 (permalink) | |||
| Član | Re: Sex Chat Citat:
Citat:
Citat:
![]()
__________________ Dont Vori, Igor Vori | |||
| | |
| | #616 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sex Chat ta ti dobra nego nisam bas slusao zdravka od kada sam majcu sa likom njegovim kupio na buvljaku, tada je on pevao glavo luda, a moram da priznam moracu da ga nabavim u novom svetlu. okej ludo moram da te pitam sto te veze za prijatelja mog mislim na sebe zagledaj se umene provedimo vikend zajedno AZRA ako nisam pogresio |
| | |
| | #618 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sex Chat nego kako te mogu zajebat pa skoknem do tvoga grada sa bmw7 plavi ogromni a mene ces prepoznat zovu me lepi i cim me ugledas ima da te nesto obuzme u dusi i da ti se osmeh razvuce od uva do uva i ima da mi poletis u zagrljaj to ce da bude ljubav na prvi pogled a mozes ti i mene da skaras pa da se ne pojavis a ja da tolike milje da prodem |
| | |
| | #620 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sex Chat Dobro, kad ćemo više počet ono sex chat... Napaljivanje, maženje i to... mislim ono.... Ovo nije sex chat. Dobro, ja ću sve smislit. Koja će biti sa mnom u akciji da smislim scenarij? ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
![]() |
| Tagovi: sexy, sexy chat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.