Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SEX I GODINE u Društvo forumu; Dečki što mislite po vama s koliko bi godina djevojka trebala leći u krevet(mislim na sex).Naravno cure bacite ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 22:14   #1 (permalink)
ewa
Starter

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 32
Poruka: 65
ewa se izdvaja iz mase
SEX I GODINE

Dečki što mislite po vama s koliko bi godina djevojka trebala leći u krevet(mislim na sex).Naravno cure bacite koji komentar......
ewa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:17   #2 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase
Re: SEX I GODINE

Nisu bitne godine...
Kad cura misli da je spremna, ali treba znati što donosi sex.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:18   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

LPK opet nemam nista za dodati...pih
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:22   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 2,921
Lulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masiLulu Bg je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Lulu Bg

Nisu godine toliko bitne koliko je bitna spremnost na vodjenje ljubavi.Ali čisto sumnjam da devojčica od 14-15 godina može biti spremna na to (psihički).....
Star 27-03-08, 22:22   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Mislim da vrijeme kad cura "misli" da je spremna nije dobra definicija, jer nezrele osobe mogu "misliti" da su spremne iako nisu... tako dolazi do trenda pomicanja dobne granice za prvi seksualni odnos u zapadnom društvu. Povećana roditeljska tolerancija na diječije "razmišljanje" dovodi djecu u situaciju da misle da su spremna...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:25   #6 (permalink)
ewa
Starter

ewa se izdvaja iz mase

LPK pa ne bi se baš u potpunosti složila što se tiče godina pa sa ne znam 13,14,15godina je to prerano bar po meni(daj si zamisli da si otac djevojke koja ima toliko godina i da se sexa,dobro razmisli nije baš to tak....)
ewa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:27   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,440
opaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auruopaka ima spektakularnu auru

Iz vlastitog iskustva mogu reci da sam tada mislila da sam spremna iako sad kuzim da sam bila daleko od toga.
Unatoc tome, nije mi zao sto sam bas tada i bas sa njim imala prvi sex...dapace
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:30   #8 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,287
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ewa Pogledaj Poruke
LPK pa ne bi se baš u potpunosti složila što se tiče godina pa sa ne znam 13,14,15godina je to prerano bar po meni(daj si zamisli da si otac djevojke koja ima toliko godina i da se sexa,dobro razmisli nije baš to tak....)

Malo bolje pročitaj, napisao sam kad je spremna i kad zna što sex donosi.
To znači da se mora zaštitit, a branit ne možeš nikom ništa jer mladi to rade i taj trend se neće promjenit tako skoro.
Po meni je bolje da se sexaju sa zaštitom nego bez ičega, jer ako to radi tu se ništa ne može.

Svom djetetu neću branit sexualne odnose, pa makar imala 14 ali ću joj objasniti zašto bi bilo bolje da pričeka, reći joj o bolestima, zaštiti a i sigurno ću imat info razgovor sa njenim dečkom.

Ja sam prvi put sa 16 i nije mi žao, cura je htjela i dogodilo se..

Zadnji Uredio LPK : 27-03-08 u 22:34.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:35   #9 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,161
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Spolna edukacija će se držati još u osnovnoj školi (ili se već drži) i djeca će biti teoretski svjesna što je seks i zbog čega se odvija, te koja je preventiva, to i dalje nije dovoljno da se netko upusti u seks - barem ne bi bilo dovoljno da bi to tolerirao svom djetetu.
Mislim da su godine u kojima je osoba spremna (fizionomski, emocionalno i kao osoba, što se tiče da se može zaposliti i sl) snositi moguće "posljedice" seksa, poput djeteta, pravo vrijeme da se stupi u spolni odnos.
Da moja kćer ima 18 godina i zatrudi, ne joj omogućio da studira, ali bi joj rado pomogao da lakše odgoji djete, nađe posao i sl. Djeca moraju biti svjesna da njihovi postupci imaju posljedice. Ja sam (nedavno) odrastao uz takav stav i mislim da ga se treba držati.

Ako cura zna da će u slučaju da zatrudi morati uzdržavati to dijete i da će mu morati biti majka i svejsna toga ulazi u seks, to je ok. Danas djeca sve više ne razmišljaju o tome ili razmišljaju na način "misliti ću ako se dogodi, al neće se meni to dogoditi".
Her passion is a kiss And I can not resist-----------

Zadnji Uredio _Aris_ : 27-03-08 u 22:38.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:36   #10 (permalink)
ewa
Starter

ewa se izdvaja iz mase

Bit češ pravi tata...
ewa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103