Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SEX I GODINE u Društvo forumu; Svatko je individua za sebe, te će se ravnati po svojim principima i osjećajima.Dakle, granice nema, granica je samo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 22:37   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,991
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto
Re: SEX I GODINE

Svatko je individua za sebe, te će se ravnati po svojim principima i osjećajima.Dakle, granice nema, granica je samo u glavi

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:39   #12 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,484
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

To je individualna stvar...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:40   #13 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

U skandinavskim zemljama godinama imaju spolni odgoj još od početka osnovne.
Zanimljivo je da se često prvenstveno iz znatiželje npr Šveđani sexaju sa 13-14
godina i to nikome nije taboo, roditelji znaju da im djeca imaju sexualni odgoj i ne
dižu frku oko toga.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:44   #14 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,331
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
U skandinavskim zemljama godinama imaju spolni odgoj još od početka osnovne.
Zanimljivo je da se često prvenstveno iz znatiželje npr Šveđani sexaju sa 13-14 godina i to nikome nije taboo, roditelji znaju da im djeca imaju sexualni odgoj i ne dižu frku oko toga.
Da li su ta djeca spremna uzdržavati djecu ili su im roditelji toliko susretljivi da će oni uzdržavati unuke dok njihova djeca proživljavaju pubertet?

Meni npr. norveška politika prema djeci nema smisla. Njihova djeca, čak i maloljetna imaju pravo tužiti roditelje socijalnoj službi za uskraćivanje novca ili u slučaju da ih roditelj udari.
Svakako da treba zaštiti zlostavljanu djecu, ali ona se ionako iz straha nikad neće sama prijaviti nadležnima, a ovime se djeci koja žele prkositi roditeljima otvara prostor da to rade nekažnjeno...
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist

Zadnji Uredio _Aris_ : 27-03-08 u 22:49.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:44   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,882
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Prvenstveno su roditelji ti koji bi trebali educirati svoje dijete, a ne se oslanjati na skolstvo. Iako sam imala 15 godina nije me nitko mogao odgovoriti da to ne napravim... sa mamom sam isla na ginekoloski pregled i dobila tabletice da ne bi bilo posljetica o kojima Aris govori. Mnogi se ponasaju neodgovorno unatoc godinama koje imaju. I dalje stojim iza toga da kad zelis trebas to napraviti...samo pametno
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:45   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 19
Poruka: 1,154
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ja nisam za srljanje u sex. odnose.....dečkima to i nije neki problem,al evo cure nisu ni dovoljno zrele za spolni odnos dok ne dobiju prvu menstruaciju,što se u prosjeku i događa tako oko 13.-te godine....a da ne spominjem mentalno sazrijevanje.....netko u glavi sazrije prije,netko kasnije,al sad baš da mi je normalno da klinci u osnovnoj školi imaju redovite spolne odnose,pa baš mi i nije....
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:49   #17 (permalink)
ewa
Starter

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 32
Poruka: 68
ewa se izdvaja iz mase
LPK sve je to lijepo što si napisao ,ali ti nisi u Švedskoj pa prema tome....gdje smo mi od njih...

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
ja nisam za srljanje u sex. odnose.....dečkima to i nije neki problem,al evo cure nisu ni dovoljno zrele za spolni odnos dok ne dobiju prvu menstruaciju,što se u prosjeku i događa tako oko 13.-te godine....a da ne spominjem mentalno sazrijevanje.....netko u glavi sazrije prije,netko kasnije,al sad baš da mi je normalno da klinci u osnovnoj školi imaju redovite spolne odnose,pa baš mi i nije....
Petrica ti neko pozitivno čudo na ovoj temi,svaka čast

Zadnji Uredio fat_boy_slim : 28-03-08 u 09:26.
ewa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:51   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,991
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Najčešće se događa da ni roditelji nisu dovoljno educirani ili je to tabu tema u kući, i djeca su prepuštena sama sebi, ne nailaze na razmjevanje i podrušku, već na ono"joj, ja ti to ne znam, pitaj ovog ili onog ili nemam vremena"
i što je posljedica? ma najmanje se radi o trudnoći, veći su problem spolno prenosive bolesti, koje mogu ostaviti ozbiljne posljedice na reproduktivne sposobnosti

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:51   #19 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Aris - slažem se s tobom ali kad netko nešto želi i radi, ti mu to ne možeš zabrinit.
Zabranom to ne možeš spriječit, nego ih samo možeš potaknut da to naprave i nastave.
Zato je po meni bolje educirat ih, postići da u kući to nije taboo, tako da znaju da se mogu oslonit na roditelje i takva djeca u globalu uglavnom ne ulaze u sexualne odnose tako brzo.
Kad malo pogledaš statistički uglavnom djeca koja su zanemarena ili se tako osjećaju upuštaju se u prijevremene sexualne odnose.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:55   #20 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,331
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Aris - slažem se s tobom ali kad netko nešto želi i radi, ti mu to ne možeš zabrinit.
Zabranom to ne možeš spriječit, nego ih samo možeš potaknut da to naprave i nastave.
Zato je po meni bolje educirat ih, postići da u kući to nije taboo, tako da znaju da se mogu oslonit na roditelje i takva djeca u globalu uglavnom ne ulaze u sexualne odnose tako brzo.
Kad malo pogledaš statistički uglavnom djeca koja su zanemarena ili se tako osjećaju upuštaju se u prijevremene sexualne odnose.
Pa nije stvar u tome da treba nekome nešto zabranjivati. Kroz odgoj ti već možeš tempirati kad će se dijete osjećati spremno za seks. Pet godina gore dolje. Neki roditelji od djece naprave fikove koji nisu spremni nikada... što je još gora stvar nego prerano stupiti u seks.

Mislim da djeca koja ranije ulaze u bilo kakve intimne odnose, ne mislim na seks, nego oni klinci koji imaju 6 cura do 10-te godine, jer je mami zanimljivo svoje djete sparivati sa kćerima od prijateljica - nek se djeca igraju i sl. najranije ulaze u seks. mislim da djeca prije 10-te godine nemaju šta izjavaljivati ljubav svojim vršnjacima, ona u tim godinama ni ne znaju značenje pojma "ljubav" - da ne spominjem da mnogi ni par desetljeća kasnije nisu svjesni tog pojma.
I close my eyes and pass away

I don't know who she is
In my dreams she does exist
Her passion is a kiss
And I can not resist
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111