| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SEX I GODINE u Društvo forumu; Svatko je individua za sebe, te će se ravnati po svojim principima i osjećajima.Dakle, granice nema, granica je samo ... |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Svatko je individua za sebe, te će se ravnati po svojim principima i osjećajima.Dakle, granice nema, granica je samo u glavi
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE U skandinavskim zemljama godinama imaju spolni odgoj još od početka osnovne. Zanimljivo je da se često prvenstveno iz znatiželje npr Šveđani sexaju sa 13-14 godina i to nikome nije taboo, roditelji znaju da im djeca imaju sexualni odgoj i ne dižu frku oko toga.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Citat:
Meni npr. norveška politika prema djeci nema smisla. Njihova djeca, čak i maloljetna imaju pravo tužiti roditelje socijalnoj službi za uskraćivanje novca ili u slučaju da ih roditelj udari. Svakako da treba zaštiti zlostavljanu djecu, ali ona se ionako iz straha nikad neće sama prijaviti nadležnima, a ovime se djeci koja žele prkositi roditeljima otvara prostor da to rade nekažnjeno...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 27-03-08 u 22:49. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Prvenstveno su roditelji ti koji bi trebali educirati svoje dijete, a ne se oslanjati na skolstvo. Iako sam imala 15 godina nije me nitko mogao odgovoriti da to ne napravim... sa mamom sam isla na ginekoloski pregled i dobila tabletice da ne bi bilo posljetica o kojima Aris govori. Mnogi se ponasaju neodgovorno unatoc godinama koje imaju. I dalje stojim iza toga da kad zelis trebas to napraviti...samo pametno
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE ja nisam za srljanje u sex. odnose.....dečkima to i nije neki problem,al evo cure nisu ni dovoljno zrele za spolni odnos dok ne dobiju prvu menstruaciju,što se u prosjeku i događa tako oko 13.-te godine....a da ne spominjem mentalno sazrijevanje.....netko u glavi sazrije prije,netko kasnije,al sad baš da mi je normalno da klinci u osnovnoj školi imaju redovite spolne odnose,pa baš mi i nije....
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-03-08 Godina: 32
Poruka: 68
![]() | LPK sve je to lijepo što si napisao ,ali ti nisi u Švedskoj pa prema tome....gdje smo mi od njih... Citat:
Zadnji Uredio fat_boy_slim : 28-03-08 u 09:26. | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Najčešće se događa da ni roditelji nisu dovoljno educirani ili je to tabu tema u kući, i djeca su prepuštena sama sebi, ne nailaze na razmjevanje i podrušku, već na ono"joj, ja ti to ne znam, pitaj ovog ili onog ili nemam vremena" i što je posljedica? ma najmanje se radi o trudnoći, veći su problem spolno prenosive bolesti, koje mogu ostaviti ozbiljne posljedice na reproduktivne sposobnosti
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Aris - slažem se s tobom ali kad netko nešto želi i radi, ti mu to ne možeš zabrinit. Zabranom to ne možeš spriječit, nego ih samo možeš potaknut da to naprave i nastave. Zato je po meni bolje educirat ih, postići da u kući to nije taboo, tako da znaju da se mogu oslonit na roditelje i takva djeca u globalu uglavnom ne ulaze u sexualne odnose tako brzo. Kad malo pogledaš statistički uglavnom djeca koja su zanemarena ili se tako osjećaju upuštaju se u prijevremene sexualne odnose.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Citat:
Mislim da djeca koja ranije ulaze u bilo kakve intimne odnose, ne mislim na seks, nego oni klinci koji imaju 6 cura do 10-te godine, jer je mami zanimljivo svoje djete sparivati sa kćerima od prijateljica - nek se djeca igraju i sl. najranije ulaze u seks. mislim da djeca prije 10-te godine nemaju šta izjavaljivati ljubav svojim vršnjacima, ona u tim godinama ni ne znaju značenje pojma "ljubav" - da ne spominjem da mnogi ni par desetljeća kasnije nisu svjesni tog pojma.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.