Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SEX I GODINE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ewa LPK sve je to lijepo što si napisao ,ali ti nisi u Švedskoj pa prema tome.......

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 23:04   #21 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase
Re: SEX I GODINE

Citat:
Pravi autor: ewa Pogledaj Poruke
LPK sve je to lijepo što si napisao ,ali ti nisi u Švedskoj pa prema tome....gdje smo mi od njih...
Nisam u Švedskoj, ali odgovorio sam ti što bi ja napravio da imam 14-godišnju kćer..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 23:28   #22 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika trance_girl7

Datum registracije: 15-03-08
Poruka: 142
trance_girl7
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku trance_girl7

Pa Isuse, npr. ako je cura s dečkom duže vremena i stvarno se vole i ona se osijeća spremnom... zašto to ne bi napravili?!?!?! Ja osobno san spavala s dečkon s 14 godina i nije mi niti malo ža...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 23:32   #23 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Opće ne sumnjam da ti nije žao... sad predpostavljam imaš 15??
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 23:40   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-12-07
Poruka: 53
Hella Good se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hella Good

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
ja nisam za srljanje u sex. odnose.....dečkima to i nije neki problem,al evo cure nisu ni dovoljno zrele za spolni odnos dok ne dobiju prvu menstruaciju,što se u prosjeku i događa tako oko 13.-te godine....a da ne spominjem mentalno sazrijevanje......
Hm.... slazem se oko srljanja u seks, ali ovo o tome kako je dečkima lako....?

Lako je utoliko što muškarce nitko neće osuđivati niti kuditi oko srljanja. Htjeli mi to priznati ili ne, drustvo ima drugačije očekivanja od zena po tom pitanju. Cure još uvijek (a dobrim djelom ih se to nauči) trebaju seks dozivljavati kao nešto jako emotivno, a dečki ne.

A kaj, dečki su spolno zreli prije cura, prije 13.?? C'mon...

Prvi put sam spavala s dečkom sa 17 i dalje sam uvjerena da je to bilo pravo vrijeme.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:11   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: trance_girl7 Pogledaj Poruke
Pa Isuse, npr. ako je cura s dečkom duže vremena i stvarno se vole i ona se osijeća spremnom... zašto to ne bi napravili?!?!?! Ja osobno san spavala s dečkon s 14 godina i nije mi niti malo ža...

"voljeti" s 14-15 godina i "voljeti" s 20 i vise nije isto..

smatram da djecica ispod 16 godina nemaju razloga stupati u sexualne odnose.

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Opće ne sumnjam da ti nije žao... sad predpostavljam imaš 15??
bas sam i ja to htjela napisat
Star 28-03-08, 09:56   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Neke cure sazriju prije ili kasnije,al po meni cura nema šta tražiti prije 16-te u krevetu... prije 16-te je još uvjek dijete,bezobzira na to kako ona izgleda ili se ponaša
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 09:58   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,915
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Nek spava svatko kad hoće i s kim hoće..
I snosi sam posljedice za to..
Šta sad treba nekog osuđivati što je spavao s nekim sa 13-14 godina , dečka , curu..
Glupost!!
Njihov problem, jesu ne zreli, neodgovorni itd..
Svatko odgovara za svoje postupke

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 11:21   #28 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Hella Good Pogledaj Poruke
Prvi put sam spavala s dečkom sa 17 i dalje sam uvjerena da je to bilo pravo vrijeme.
Ok, nitko ne veli da će žene osjećati da su spavale u krivo vrijeme s nekim... ne utječe to na njihovu savjest, nego utječe na daljnji odnos prema seksu. Jednom kad počneš... seks je jebena stvar i nema potrebe ni želje suzdržavati se... i sad cura počne sa 14, vidi da je dečko nezreo, pa drugi treći... i do punoljetnosti ima više partnera nego njezina mama u životu...

biranje pravog vremena samo pokazuje savjest o tome da seks nije igra (ili nije samo igra), jer promiskuitet nakon prvog seksa u 18-oj -19-toj je izbor, a promiskuitet kod cura koje su počele sa 13-14 je navika.
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:10   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Bdimo svi svecenici i nece bit diskusije o tome

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:46   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
i sad cura počne sa 14, vidi da je dečko nezreo, pa drugi treći... i do punoljetnosti ima više partnera nego njezina mama u životu...

biranje pravog vremena samo pokazuje savjest o tome da seks nije igra (ili nije samo igra), jer promiskuitet nakon prvog seksa u 18-oj -19-toj je izbor, a promiskuitet kod cura koje su počele sa 13-14 je navika.
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110