| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SEX I GODINE u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ewa LPK sve je to lijepo što si napisao ,ali ti nisi u Švedskoj pa prema tome....... |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Nisam u Švedskoj, ali odgovorio sam ti što bi ja napravio da imam 14-godišnju kćer..
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: SEX I GODINE Pa Isuse, npr. ako je cura s dečkom duže vremena i stvarno se vole i ona se osijeća spremnom... zašto to ne bi napravili?!?!?! Ja osobno san spavala s dečkon s 14 godina i nije mi niti malo ža...
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Opće ne sumnjam da ti nije žao... sad predpostavljam imaš 15??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter | Re: SEX I GODINE Citat:
Lako je utoliko što muškarce nitko neće osuđivati niti kuditi oko srljanja. Htjeli mi to priznati ili ne, drustvo ima drugačije očekivanja od zena po tom pitanju. Cure još uvijek (a dobrim djelom ih se to nauči) trebaju seks dozivljavati kao nešto jako emotivno, a dečki ne. A kaj, dečki su spolno zreli prije cura, prije 13.?? C'mon... Prvi put sam spavala s dečkom sa 17 i dalje sam uvjerena da je to bilo pravo vrijeme.
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: SEX I GODINE Citat:
"voljeti" s 14-15 godina i "voljeti" s 20 i vise nije isto.. smatram da djecica ispod 16 godina nemaju razloga stupati u sexualne odnose. bas sam i ja to htjela napisat ![]()
__________________ | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: SEX I GODINE Neke cure sazriju prije ili kasnije,al po meni cura nema šta tražiti prije 16-te u krevetu... prije 16-te je još uvjek dijete,bezobzira na to kako ona izgleda ili se ponaša
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,915
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Nek spava svatko kad hoće i s kim hoće.. I snosi sam posljedice za to.. Šta sad treba nekog osuđivati što je spavao s nekim sa 13-14 godina , dečka , curu.. Glupost!! Njihov problem, jesu ne zreli, neodgovorni itd.. Svatko odgovara za svoje postupke
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Citat:
biranje pravog vremena samo pokazuje savjest o tome da seks nije igra (ili nije samo igra), jer promiskuitet nakon prvog seksa u 18-oj -19-toj je izbor, a promiskuitet kod cura koje su počele sa 13-14 je navika.
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: SEX I GODINE Citat:
![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:37.

bas sam i ja to htjela napisat