| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SEX I GODINE u Društvo forumu; Aha, znaci cure kad se sexaju su promiskuitetne ( da ne upotrijebim grublji izraz ) i osuđuje ih se kada lakse "... |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,733
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Aha, znaci cure kad se sexaju su promiskuitetne ( da ne upotrijebim grublji izraz ) i osuđuje ih se kada lakse "otvore vrata"...a tipovi koji kucaju na ta vrata su anđeli i izvan bilo kakvih osuda...zanimljivo! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Ajde da se i ja jednom složim s Ancksunamun. Samo nažalost naša sredina ne dijeli to mišljenje- muški su frajeri, iskusni i sl, a cure promiskuitetne, lake (a često još i gore) kad pokazuju iste obrasce u ponašanju... Isto se tako gleda i na stupanje u odnose.Mada, istini za volju- nije badava priroda napravila da su djevojke emocionalno (i socijalno) zrelije od svojih vršnjaka. I to treba uzeti u obzir.
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Citat:
Pa nek mjenja partnere... ali kad bude spremna shvatiti što želi od partnera, pa ih zato mjenja, a ne zato što svaki put vidi nešto novo što joj ne odgovara... pa djeca trebaju proći barem nekoliko veza (ima i iznimaka) da uvide što im odgovara, a što ne... i to što si ti rekla da neće spavati sa svakim, pa ne bi trebala s nikim, dok ne bude u stanju shvatit kako izgleda veza koju priželjkuje, a sa 14 godina to nije u stanju, jer tada njezin partner, a ni ona nemaju izgrađenu ličnost, potpuno razvijene planove, stavove i sl. na čemu bi mogli temeljiti međusobna očekivanja u bućnosti. Da bi imao seksualnog partnera, moraš znati što želiš i da li on to ima, a ne samo misliti da ima, jer nisi siguran što želiš... Neki seks samo radi seksa - bez osjećaja i sl. to je dio razvoja (i ne smatram to lošim), mislim da prvi seks nikome ne bi trebao biti "seks za jednu noć" ili samo fizička stvar... u životu ćeš ga kasnije povezivati sa emocijama i na početku tako treba biti...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Citat:
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Aris,a i ti si sad počeo pretjerivati... Prvo si na sve ostavio dojam da malo previše uopćuješ i primjenjuješ stereotipe na djevojke, a sad si počeo idealizirati. Ovaj način koji opisuješ- mislim da ni 99% mladih sa 10 god više ne razmišlja na taj način, i nisam čak ni siguran da bi trebali. ![]() Ne kažem ja da ne bi bilo loše imati dobru mjeru te odmjerenosti, ili čak mudrosti, koju ti smatraš nužnom, ali tu treba biti i puno toga više- od spontanosti, preuzimanja rizika* i odgovornosti itd. * rizik da ti ta osoba ne paše, i sl- da me se ne bi krivo shvatilo da miješam i neodgovornost u cijelu stvar
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Citat:
Tema je apsolutna individualna stvar, ne možemo pričati o njoj, ako ne poopćimo na neki princip koji bi bio savršen... princip postoji tj. trebao bi postojati, da ga svatko individualno protumači... naravno da nismo svi uvjek, promišljeni, mudri i odmjereni, ali imamo cijeli život da ne budemo takvi... barem prvi put imamo više od desetljeća, za razmisliti o tome kako bi trebao izgledati, pa ne bi trebao biti problem, barem tad se približiti principu...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,733
| |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SEX I GODINE Ne bi ni ja htio da si mi ti kćer... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

Samo nažalost naša sredina ne dijeli to mišljenje- muški su frajeri, iskusni i sl, a cure promiskuitetne, lake (a često još i gore) kad pokazuju iste obrasce u ponašanju... Isto se tako gleda i na stupanje u odnose.
Prvo si na sve ostavio dojam da malo previše uopćuješ i primjenjuješ stereotipe na djevojke, a sad si počeo idealizirati. Ovaj način koji opisuješ- mislim da ni 99% mladih sa 10 god više ne razmišlja na taj način, i nisam čak ni siguran da bi trebali.