Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SEX I GODINE u Društvo forumu; Aha, znaci cure kad se sexaju su promiskuitetne ( da ne upotrijebim grublji izraz ) i osuđuje ih se kada lakse "...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 17:51   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,733
opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar
Re: SEX I GODINE

Aha, znaci cure kad se sexaju su promiskuitetne ( da ne upotrijebim grublji izraz ) i osuđuje ih se kada lakse "otvore vrata"...a tipovi koji kucaju na ta vrata su anđeli i izvan bilo kakvih osuda...zanimljivo!
opaka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 17:51   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Ajde da se i ja jednom složim s Ancksunamun. Samo nažalost naša sredina ne dijeli to mišljenje- muški su frajeri, iskusni i sl, a cure promiskuitetne, lake (a često još i gore) kad pokazuju iste obrasce u ponašanju... Isto se tako gleda i na stupanje u odnose.

Mada, istini za volju- nije badava priroda napravila da su djevojke emocionalno (i socijalno) zrelije od svojih vršnjaka. I to treba uzeti u obzir.
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 17:58   #43 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,595
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Nije tocno da ce svaka cura spavati sa tipom s kojim hoda samo zato sto nije nevina i mlađa je od 18.

Ali isto tako treba mijenjati partnere ako nije zadovoljna sa trenutnim...pa cak i pod cijenu da ima vise partnera od mame ili da ju netko naziva promiskuitetnom ( iako ne znam na osnovu cega bi ju uopce netko tako titulirao) .
Ovo prvo ja nisam rekao... ali može se protumačiti na taj način, da djeca koja nisu razvila u potpunosti sustav vrijednosti, ne shvaćaju - zbog nedostatka iskustva - što treba imati osoba koju žele za seksualnog partnera i kad ta osoba ima samo dio onoga što žele, npr. izgled, to može biti dovoljno... ne možeš reći da u principu cure od 14 razmišljaju zrelije nego one od 18...

Pa nek mjenja partnere... ali kad bude spremna shvatiti što želi od partnera, pa ih zato mjenja, a ne zato što svaki put vidi nešto novo što joj ne odgovara... pa djeca trebaju proći barem nekoliko veza (ima i iznimaka) da uvide što im odgovara, a što ne... i to što si ti rekla da neće spavati sa svakim, pa ne bi trebala s nikim, dok ne bude u stanju shvatit kako izgleda veza koju priželjkuje, a sa 14 godina to nije u stanju, jer tada njezin partner, a ni ona nemaju izgrađenu ličnost, potpuno razvijene planove, stavove i sl. na čemu bi mogli temeljiti međusobna očekivanja u bućnosti.

Da bi imao seksualnog partnera, moraš znati što želiš i da li on to ima, a ne samo misliti da ima, jer nisi siguran što želiš...
Neki seks samo radi seksa - bez osjećaja i sl. to je dio razvoja (i ne smatram to lošim), mislim da prvi seks nikome ne bi trebao biti "seks za jednu noć" ili samo fizička stvar... u životu ćeš ga kasnije povezivati sa emocijama i na početku tako treba biti...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 17:58   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Hella Good Pogledaj Poruke
Hm.... slazem se oko srljanja u seks, ali ovo o tome kako je dečkima lako....?

Lako je utoliko što muškarce nitko neće osuđivati niti kuditi oko srljanja. Htjeli mi to priznati ili ne, drustvo ima drugačije očekivanja od zena po tom pitanju. Cure još uvijek (a dobrim djelom ih se to nauči) trebaju seks dozivljavati kao nešto jako emotivno, a dečki ne.

A kaj, dečki su spolno zreli prije cura, prije 13.?? C'mon...

Prvi put sam spavala s dečkom sa 17 i dalje sam uvjerena da je to bilo pravo vrijeme.
pa to sam i mislila da im je lakše zbog toga što ih nitko neće osuđivati i da im nitko neće moralizirati oko toga,nisam mislila na sazrijevanje.......oni su veće face što prije se poševe,dok cure koje to prve naprave ispadaju kurve,žalosno ali istinito,jer u takvom društvu živimo.....
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:05   #45 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Aris,a i ti si sad počeo pretjerivati... Prvo si na sve ostavio dojam da malo previše uopćuješ i primjenjuješ stereotipe na djevojke, a sad si počeo idealizirati. Ovaj način koji opisuješ- mislim da ni 99% mladih sa 10 god više ne razmišlja na taj način, i nisam čak ni siguran da bi trebali.

Ne kažem ja da ne bi bilo loše imati dobru mjeru te odmjerenosti, ili čak mudrosti, koju ti smatraš nužnom, ali tu treba biti i puno toga više- od spontanosti, preuzimanja rizika* i odgovornosti itd.

* rizik da ti ta osoba ne paše, i sl- da me se ne bi krivo shvatilo da miješam i neodgovornost u cijelu stvar
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:11   #46 (permalink)
Moderator Foruma

_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Prvo si na sve ostavio dojam da malo previše uopćuješ i primjenjuješ stereotipe na djevojke, a sad si počeo idealizirati.
Nisam znao da postoji interna rasprava o tome kakve dojmove ostavljam... misliš ti s dobio taj dojam??

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ne kažem ja da ne bi bilo loše imati dobru mjeru te odmjerenosti, ili čak mudrosti, koju ti smatraš nužnom, ali tu treba biti i puno toga više- od spontanosti, preuzimanja rizika* i odgovornosti itd.
Tema je apsolutna individualna stvar, ne možemo pričati o njoj, ako ne poopćimo na neki princip koji bi bio savršen... princip postoji tj. trebao bi postojati, da ga svatko individualno protumači... naravno da nismo svi uvjek, promišljeni, mudri i odmjereni, ali imamo cijeli život da ne budemo takvi... barem prvi put imamo više od desetljeća, za razmisliti o tome kako bi trebao izgledati, pa ne bi trebao biti problem, barem tad se približiti principu...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:16   #47 (permalink)
prof. Foruma

opaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobaropaka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ovo prvo ja nisam rekao... ali može se protumačiti na taj način, da djeca koja nisu razvila u potpunosti sustav vrijednosti, ne shvaćaju - zbog nedostatka iskustva - što treba imati osoba koju žele za seksualnog partnera i kad ta osoba ima samo dio onoga što žele, npr. izgled, to može biti dovoljno... ne možeš reći da u principu cure od 14 razmišljaju zrelije nego one od 18...

Pa nek mjenja partnere... ali kad bude spremna shvatiti što želi od partnera, pa ih zato mjenja, a ne zato što svaki put vidi nešto novo što joj ne odgovara... pa djeca trebaju proći barem nekoliko veza (ima i iznimaka) da uvide što im odgovara, a što ne... i to što si ti rekla da neće spavati sa svakim, pa ne bi trebala s nikim, dok ne bude u stanju shvatit kako izgleda veza koju priželjkuje, a sa 14 godina to nije u stanju, jer tada njezin partner, a ni ona nemaju izgrađenu ličnost, potpuno razvijene planove, stavove i sl. na čemu bi mogli temeljiti međusobna očekivanja u bućnosti.

Da bi imao seksualnog partnera, moraš znati što želiš i da li on to ima, a ne samo misliti da ima, jer nisi siguran što želiš...
Neki seks samo radi seksa - bez osjećaja i sl. to je dio razvoja (i ne smatram to lošim), mislim da prvi seks nikome ne bi trebao biti "seks za jednu noć" ili samo fizička stvar... u životu ćeš ga kasnije povezivati sa emocijama i na početku tako treba biti...
Vezu kakve cure prizeljkuju sa 14, 17 ili 25 god potpuno se razlikuju jer svaka dob nosi svoje i ocekivanja su drugacija. Ali ako se sa 14 godina cura i decko zaljube, lijepo im je zajedno, vesele ih gluposti, ne razmisljaju o buducnosti i gruboj egzistenciji...ma sto tu ima lose? Prve ljubavi su najslađe i nema ljepseg nego da se sa tom osobom izgubi nevinost...godine su najmanje bitne u toj prici
opaka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:22   #48 (permalink)
Moderator Foruma

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Vezu kakve cure prizeljkuju sa 14, 17 ili 25 god potpuno se razlikuju jer svaka dob nosi svoje i ocekivanja su drugacija. Ali ako se sa 14 godina cura i decko zaljube, lijepo im je zajedno, vesele ih gluposti, ne razmisljaju o buducnosti i gruboj egzistenciji...ma sto tu ima lose? Prve ljubavi su najslađe i nema ljepseg nego da se sa tom osobom izgubi nevinost...godine su najmanje bitne u toj prici
Pa to je razlika u gledanju... ja na priču gledam kao budući otac jedne takve cure, a ti kao takva cura... jer si jednom bila, ja nemam uvid u osjećaje koje ona može imati... ali imam princip... ne bi rekao da si u krivu, jer gledaš s druge strane priču... ja ipak na temu odgovaram sa ove svoje strane... što ne znači da mislim da bi ti kao majka razmišljala drugačije od ovoga... ja samo na bi htio da moje dijete u seks ulazi zaigrano, nego ozbiljno i promišljeno... jer mislim da mu je to dobar početak za razvoj svijesti o seksu kao nečemu što nije igra - sve dok ne poželiš da bude. dakle nije igra po definiciji...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:23   #49 (permalink)
prof. Foruma

Aris, ne bi voljela da si mi bio tata
opaka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:28   #50 (permalink)
Moderator Foruma

Ne bi ni ja htio da si mi ti kćer...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114