Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi SEX I GODINE u Društvo forumu; nekuzim kakva rsprava oko seksa?? Ono nekuzim pa nek se djeca jebu kad osjete da su zreli al ne ranije...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 18:29   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase
Re: SEX I GODINE

nekuzim kakva rsprava oko seksa?? Ono nekuzim pa nek se djeca jebu kad osjete da su zreli al ne ranije

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:31   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,817
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Ne bi ni ja htio da si mi ti kćer...
Da me poznas ne bi tako mislio
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:31   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Aris- recimo da jesam dobio taj dojam (i opet ja malo kriv za generaliziranje )- a nije bilo 'interne rasprave', nego moj odgovor nije bio prvi koji je replicirao na to. (da budemo na čisto- upotrijebio sam 'ostavio dojam' zato što mislim da to nije bilo s namjerom, a ni karakteristično za 'tebe' )

Ali shvaćaš glede savršenih principa, da ne moraju biti isti za sve, nego su individualni. Neki ljudi imaju veću potrebu za emocionalnošću, ili čak impulzivnošću nego racionalnošću, i nužno ih ne zanima više krajnji ishod veze od onoga što im ta veza može pružiti dok traje. I ne bih se složio da imamo 'prvi puta više od desetljeća', nego puno manje.

Citat:
Pravi autor: bbbtrnje Pogledaj Poruke
nekuzim kakva rsprava oko seksa?? Ono nekuzim pa nek se djeca jebu kad osjete da su zreli al ne ranije
A to si dobro rekao... Hoćemo li isto reći i za vožnju automobila (oboje mogu biti podjednako opasni)?

Zadnji Uredio Wolf-HR : 28-03-08 u 18:35.
Wolf-HR je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:49   #54 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: opaka Pogledaj Poruke
Da me poznas ne bi tako mislio
Nisam mislio na taj način na koji si shvatila...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 18:52   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Sve je, naravno, individualno, ali smatram da prije 16.-e to ne bi bilo pametno....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 19:22   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,115
bbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz masebbbtrnje se izdvaja iz mase

Ma jel ja to opet naslucujem raspravu ?

Nisam li rekao da je sex dozvoljen osobama koji se uistinu osjecaju zrelim za to. Ne mislim sad na one klinke i napaljene 13-14 godisnjake koji misle da su za sve spremni - za njih nema ni govora o sexu al kad starija osoba (nemora bit ni punoljetana cak) ali da je u glavi dovoljno zrela za to onda sex moze proci...

sve zavisi od osobe do osobe - evo ja sam prvi put probo sa 17 god ali sam znao za sve opasnosti i bio sam informiran o tome pa nije bila tolika opasnost...

e al opet ima ljudi koji su nezreli i sa preko 20 al dobro...ima tu puno toga al ja sam rekao ono najvaznije a to je da osoba najprije u glavi mora biti spremna na to

Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
bbbtrnje je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 19:26   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
...osuđuje ih se kada lakse "otvore vrata"...a tipovi koji kucaju na ta vrata su anđeli i izvan bilo kakvih osuda...zanimljivo!
Jednog davnog dana dogodilo mi se nešto stvarno zanimljivo. Prolazio sam pokraj jednih vrata i sama od sebe su se srušila na mene. Nisam ni stigao pokucat

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
pa zato ima prezervativ
Guma... bljak..
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 19:44   #58 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

Citat:
Aha, znaci cure kad se sexaju su promiskuitetne ( da ne upotrijebim grublji izraz ) i osuđuje ih se kada lakse "otvore vrata"...a tipovi koji kucaju na ta vrata su anđeli i izvan bilo kakvih osuda...zanimljivo!
skroz si krivo shvatila.
uopće ne mislin da su takve cure promiskuitetne, a takvi tipovi anđeli.
i to uopće nisan ni reka.
al činjenica je kad se osoba (i muško i žensko ) upusti u sex, da joj je onda puno lakše kad dođe sljedeći/sljedeća ući s njim/njom u sexualni odnos.
ka i šta je lakše vozit auto kad dobiješ vozačku i jednon počneš vozit.
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 19:51   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,817
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
skroz si krivo shvatila.
uopće ne mislin da su takve cure promiskuitetne, a takvi tipovi anđeli.
i to uopće nisan ni reka.
al činjenica je kad se osoba (i muško i žensko ) upusti u sex, da joj je onda puno lakše kad dođe sljedeći/sljedeća ući s njim/njom u sexualni odnos.
ka i šta je lakše vozit auto kad dobiješ vozačku i jednon počneš vozit.
ok, slazem se sa zadnjom konstatacijom, ali i dalje ne kuzim sto je lose ako se takve osobe lakse upuste u sex...imam dojam da ih osuđujes i voljela bi da me razuvjeris ako nisam u pravu
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 20:23   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ali ovo utvrđivanje očinstva je bilo prilično intrigantno za jedno blago 'skretanje' teme, ako smijem... Kakav bi trebao biti utjecaj okoline (roditelji, škola) da to bude što kvalitetnije iskustvo- ali ne iz perspektive što bi ja svom djetetu, nego što bi bilo najbolje da je meni bilo, i sl... (dobro, ja tu ne bih ulazio u svoja iskustva, jer su bila prilično klasična- sex je u familiji taboo, kad sam bio dovoljno star su mi bez riječi pod nos gurnuli neku ilustriranu 'enciklopediju', a ostalo je bilo tapkanje u mraku )
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108