| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex inspektori...?? u Društvo forumu; Jel gledate Sex inspektore na Novoj ponedjeljkom i što mislite o svemu tome????? DNEVNIK.hr... |
| | #6 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Sex inspektori...?? Ah, pa ne da se meni to sve sada citati, kasno mi ja mislila ako je netko voljan ukratko objasniti ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Sex inspektori...?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex inspektori...?? Hmm...gleda san malo tu emisiju prošli tjedan i moran priznat da mi je smiješno na koje gluposti sve ljudi pristaju.Mislin da bi par trebao međusobno rješavat svoje seksualne probleme ,a ne da im neki "sex inspektori" govore šta tribaju radit.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Sex inspektori...?? Citat:
Gled'o sam sinoć dijelić i zbilja je sve to jadno napravljeno i naravno da sam ubjeđen da je sve namješteno. Podsjeća me na "Mijenjam ženu" ili kako već ...
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: inspektori, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

ja mislila ako je netko voljan ukratko objasniti