Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex inspektori...?? u Društvo forumu; Jel gledate Sex inspektore na Novoj ponedjeljkom i što mislite o svemu tome????? DNEVNIK.hr...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-07, 00:23   #1 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Sex inspektori...??

Jel gledate Sex inspektore na Novoj ponedjeljkom i što mislite o svemu tome?????

DNEVNIK.hr
tarquino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 00:40   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase
Re: Sex inspektori...??

Gledo jednu i nikad više... kakvi debili... i inspektori i "jadnici"
master je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 00:42   #3 (permalink)
Master of Sex n Sin

tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Sex inspektori...??

Citat:
Pravi autor: master Pogledaj Poruke
Gledo jednu i nikad više... kakvi debili... i inspektori i "jadnici"
pa zašt.....objasni...debili zato što javno kažu i priznaju da imaju problem ili....????
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 00:42   #4 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Sta je to? I o cemu se radi?
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 00:43   #5 (permalink)
Master of Sex n Sin

Arrow Re: Sex inspektori...??

Citat:
Pravi autor: ivana_de Pogledaj Poruke
Sta je to? I o cemu se radi?
imaš link na prvom postu.....
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 00:46   #6 (permalink)
Sexy Profesorica

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 38
Poruka: 702
ivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono neštoivana_de ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ivana_de Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana_de

Ah, pa ne da se meni to sve sada citati, kasno mi ja mislila ako je netko voljan ukratko objasniti
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 00:54   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
pa zašt.....objasni...debili zato što javno kažu i priznaju da imaju problem ili....????
Ma neeeeee!!!!! Nije problem u problemu već kako ga ovi rješavaju. Ma trebali bi ovo pa trebali ono... Nisam mogao bilivit da tako nešto "jadno" neko može snimit... Ovo je gore i od našeg 3 BBB!!!!
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 01:02   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,342
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Hmm...gleda san malo tu emisiju prošli tjedan i moran priznat da mi je smiješno na koje gluposti sve ljudi pristaju.Mislin da bi par trebao međusobno rješavat svoje seksualne probleme ,a ne da im neki "sex inspektori" govore šta tribaju radit.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 08:19   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,028
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

vi stvarno mislite da ti ljudi imaju prob? ja pak mislim da su pristali glumiti u show-u samo da bi dobili $, odnosno da bi tvorac showa (ili cega vec) zaradio brdo love na inovaciji...
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-07, 09:24   #10 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,824
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
vi stvarno mislite da ti ljudi imaju prob? ja pak mislim da su pristali glumiti u show-u samo da bi dobili $, odnosno da bi tvorac showa (ili cega vec) zaradio brdo love na inovaciji...
Slažem se.

Gled'o sam sinoć dijelić i zbilja je sve to jadno napravljeno i naravno da sam ubjeđen da je sve namješteno. Podsjeća me na "Mijenjam ženu" ili kako već ...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: inspektori, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113