| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex is like Mc Donalds....I'm loving it... u Društvo forumu; Dal se slažete samnom... |
| | #3 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 753
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex is like Mc Donalds....I'm loving it... Citat:
![]() trebao si pogledat onaj dokumentarac o tipu kaj je mjesec dana jeo samo u mcdonaldsu, nedavno je bio... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Sex is like Mc Donalds....I'm loving it... Da, totalno se lik upropastio
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex is like Mc Donalds....I'm loving it... nisam dugo bil..kaj je iovo kiki 4x soma otoka?? ja rokam samo mcflurry..prejeben sladoled.. sex ![]()
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: Sex is like Mc Donalds....I'm loving it... Citat:
![]()
__________________ When god made boys, she was only joking | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex is like Mc Donalds....I'm loving it... Tam ne jedem. Dobar im je jedino sladoled i BigMac je probavljiv (ako je baš sila...), inače sve kaj traži dodatne priloge da bi imalo okus ![]() Ali sex ne traži dodatne priloge da bi bio dobar; dobar je i sirov, a po potrebi može se i začiniti... ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mc donalds |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.