Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sex poze u Društvo forumu; Vratila sam se na žalost nekih ovdje...No, show must go on...sad sam još više i jače sadistički ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-04-08, 13:59   #91 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: sex poze

Vratila sam se na žalost nekih ovdje...No, show must go on...sad sam još više i jače sadistički usmjerena..

a šta da radim, kad volim strap on i jebat u dupe
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 14:00   #92 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 5,742
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

to se i vidi iz priloženog ili?

nekad mi je žao majke mi tvojih robova......
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 14:01   #93 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 4,275
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A zato se Ševa priprema za ovaj vikend posjetu plinari
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 14:06   #94 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Poruka: 5,742
irm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavanirm je slavan

aaaaaaaaaaaaaaaa rep+
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 14:16   #95 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
to se i vidi iz priloženog ili?

nekad mi je žao majke mi tvojih robova......
hehehe..trebaš oh žaliti kada su bez Gospodarice, jer onad su jadni i izgubljeni

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A zato se Ševa priprema za ovaj vikend posjetu plinari

ne diraj mi Ševicu, donijel sam mu lijepe haltere
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 14:44   #96 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,552
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Ma skoro sve je super, glavno da je sexa
mislim da je bitno da oba partnera uživaju, a poza je manje bitna, iako doggy style je zakon
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 14:49   #97 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 6,347
white devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavanwhite devil je slavan

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
iako doggy style je zakon
e...to je ono zivotinjsko u nama sto uvek nadvlada...
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 14:50   #98 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 1,640
starka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobarstarka je stvarno dobar

bote led i gimnastike
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-08, 22:18   #99 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 11
sokrati se izdvaja iz mase

Uz guze.Vidim sve a i bolje se nabija.
sokrati je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-08-08, 10:30   #100 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,902
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Dobar izbor bez obzira na veličinu 'alata' je ona poza kad se žena nalazi na muškarcu jer se tako najlakše kontrolira dubina penetracije. 'Malima' je pak preporučljivo birati poze u kojima će penetracija biti dublja.

ZA MALE

Doggie style Muškarci vole ovu pozu, a je li to zbog pogleda, osjećaja ili nečeg trećeg, teško je reći. No ta poza izvrsna je i za žene čiji se partneri ne mogu pohvaliti povećom 'alatkom'. Kod ove poze muškarac može penetrirati dublje, a žena izvijanjem leđa ili stiskanjem bedara lakše kontrolira kutove penetriranja i trenje.

Ležeći doggie style Na ovaj način muškarac lakše kontrolira pokrete, a poza omogućuje i puno penetracije i trenja za oboje dok se klitoris može stimulirati uz pomoć kreveta.

Noge u zraku Ta poza zahtijeva malo fleksibilnosti, a radi se o tome da žena leži na leđima dok je muškarac na njoj. Poza je slična misionarskoj, no razlika je u tome što žena noge drži u zraku naslonjene na njegova prsa. U toj pozi muškarac može dublje penetrirati, a ako žena prekriži stopala, suzit će se vaginalni kanal i osjećaj će biti daleko bolji.

ZA PROSJEČNE

Obrnuta jahačica U ovoj pozi vi ste na njemu, ali gledate njegova stopala. Na taj način sami kontrolirati dubinu penetracije, a partner uživa u pogledu straga. Imajte na umu da ovo definitivno nije najbolja poza za stimuliranje klitorisa, pa ćete se morati sami snaći.

Lotosov cvijet Dok on sjedi prekriženih nogu, zajašite ga i omotajte noge oko njegova struka. U ovoj pozi čvrsto ste pripijeni jedno uz drugo, a jedino morate pronaći odgovarajući ritam, što sigurno neće biti težak zadatak.

Klasična s jastukom Riječ je o misionarskoj pozi prilikom koje se ispod stražnjice postavi jastuk. Podizanje pelvisa omogućit će lakše i dublje penetriranje, a na taj će se način G točka i klitoris moći lakše stimulirati. Shvatite li da vam ta poza odgovara, investirajte u seksi igračku, poseban jastuk od pjene.

ZA VELIKE

Misionarski Nemojte automatski prekrižiti ovu pozu samo zato što je na glasu kao dosadna i što su kršćani smatrali da je to jedina odgovarajuća poza za snošaj. Klasična poza kad je muškarac na ženi jednako je ugodna za oba partnera, a ako je on još pri tom obdaren, zadovoljstvo može biti tim veće jer se tijekom seksa nije potrebno zamarati određenim kutovima i trikovima.

Perec Možda ovaj naziv zvuči čudno, no nije tako teško kao što se čini. Lezite na leđa, a partner neka legne sa strane pored vas i jednu nogu stavi između vaših. Nogu prebacite preko njegova bedra, a druga neka stoji ravno. Ovo je savršena poza ne samo za lijena jutra vikenda, već i za obdarenije partnere.
skužio sam da velika većina forumaša i forumašica (90%) voli doggy pozu. logičnim razmišljanjem dolazimo do zaključka da velika većina forumaša i dečki forumašica ima male kurčiće

ravnodušan prema plaču
i konačno sasvim sam
obožavam ilovaču, najbolje je biti sam
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sex poze

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114