| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sex poze u Društvo forumu; pa naravno tak je najbolje, uff...kada se samo sjetim, ajoj...... |
| | #23 (permalink) | ||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolja poza... Citat:
Pa nastojimo održat raspravu u kakvim-takvim kulturnim granicama... mislim da nam to još uvijek uspjeva... A na kakav to način razgovaraš samo s najboljom prijateljicom - vulgarno? ![]() Citat:
Gazda, a kakav si za poziciju kad je žena gore? Meni je to OK. Neka se fino ona umara, a ja samo uživam - i pritom sve gledam ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | ||
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najbolja poza... Citat:
da... imam ja i muškog prijatelja ali s njim ne razgovaram o tome... jer mislim da mi onda više ne bi bio prijatelj ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: sex poze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:43.

a i osim toga vrlo lako preraste u vulgarne rasprave, pa... a na takav način samo s najboljom prijateljicvom razgovaram..