Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex pred drugim ljudima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: joko svi koji jesu to cinili u javnosti su bolesne osobe ovdje nije tema seks u javnosti. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-07, 19:46   #31 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Sex pred drugim ljudima

Citat:
Pravi autor: joko Pogledaj Poruke
svi koji jesu to cinili u javnosti su bolesne osobe
ovdje nije tema seks u javnosti. nego npr. unutar svoja četiri zida ali frendovi te gledaju. ili starci.
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 19:51   #32 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

još gore, brrrrr

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 20:00   #33 (permalink)
evergreen

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

i ja kažem.
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 20:57   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

ja to volim. ovo ljeto sam bila na jednoj plaži, stjenovitoj u biti. bili su sami nudisti okolo. ja i moj stvor smo se igrali lizao mi je macu.dvojica blizu nas sus gledala, a jedan od njih je drkao.heheh
ja sam se cerekala i bilo mi je bas super

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 22:13   #35 (permalink)
evergreen

ok, vi ste bili otkačeni, slobodni, bez tabua i ograničenja, slatki, simpatični, kakogod, ali ovaj:

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
jedan od njih je drkao.heheh
je totalni luhuhuuuzer

Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 22:52   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,120
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

not for me! mislim ko voli nek izvoli.. u tom slučaju napetije mi se sexati sa otključanim vratima a dona starci.. nikad nebi mogla to radit a da netko kraj mene gleda telku..
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 00:24   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,671
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Citat:
Pravi autor: inerto Pogledaj Poruke
od bivse stari je bio sljep a ona ga je obozavala pusiti isped njega a jednom smo se trosili u WC-u a odjednom stari njezin vice iza nas tko je unutra. Skoro sam dobio srcani kada sam vidio njegovu ruku 2 cm od moje face a ona njemu samo odbrusi da pere ves.
Ja sam zbilja tolerantna, ali.....šta je previše, previše je

ovo je meni bolesno
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 00:27   #38 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,117
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

"Ej, oprosti, to fakat nije primjereno ovdje!"
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 01:36   #39 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

dok sam studirao živio sam u studentskom domu...cimeri, cimerice ... sve jasno zar ne?
Star 15-12-07, 08:09   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,520
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
not for me! mislim ko voli nek izvoli.. u tom slučaju napetije mi se sexati sa otključanim vratima a dona starci.. nikad nebi mogla to radit a da netko kraj mene gleda telku..
da, pogotovo kad imas jednosobni stan u kojem je soba podijeljena ormarom.. a starci hrcu preko puta koja romantika

ugl. fora je probati, ali nije fora raditi to cesce
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drugim, ljudima, pred, sex

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija walker Recycle Bin 4 30-12-05 11:27
187 - Sex Kristijan Recycle Bin 0 08-10-05 12:50

Trenutno vrijeme na forumu: 09:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114