| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex pred drugim ljudima u Društvo forumu; jednom nikad necu zaboravit, bili smo na plazi, onak ima par palmica i tak a plaza nije bila nes posebno ... |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Sex pred drugim ljudima jednom nikad necu zaboravit, bili smo na plazi, onak ima par palmica i tak a plaza nije bila nes posebno i bio je jedan kao stolic uz kucicu i pokraj 3 palme ili koji je to bio bog, nekaj slino, i ja i ta mala odlucili pa zakaj ne, a bilo je od 2-3 popodne tak nes, i pogledamo nema nikag, i ajde i ona se lagla i sve 5, a kad odjednom ja pogledam gore, skinuo sam pogled s nje i onak familija s 2 male djece ide prema nama, a meni iza ledja nam se priblizavao stariji bracni par, i onak ja taman bio na zavrsetku i dignemo se i lagano hodamo prema sumi a mala mi radi rucni rad, i zavrsavao sam hodajuci, e kak te sora adrenalin za to vrijeme, strasno, e da mi je to ponovit, al ja brijem da i za 50 godina cu se tog sjecat i ljepo se nasmijat ![]() i jedanput kad joj je bila puna kuca gostiju, buraz joj slavio rodjendan, i on onak u sobi igra komp a ja i ona pod dekom laganini da on ne skuzi koja je to bila smijalica ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD Zadnji Uredio driver1zg : 04-01-08 u 11:57. |
| | |
![]() |
| Tagovi: drugim, ljudima, pred, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 11:27 |
| 187 - Sex | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 08-10-05 12:50 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:21.

e kak te sora adrenalin za to vrijeme, strasno, e da mi je to ponovit, al ja brijem da i za 50 godina cu se tog sjecat i ljepo se nasmijat