| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi sex pun emocija? u Društvo forumu; ..frendica mi prica , sexa se ona sa svojim dragim, sve super ..sve 5 ona ce da svrši i pocinje ... |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sex pun emocija? ..frendica mi prica , sexa se ona sa svojim dragim, sve super ..sve 5 ona ce da svrši i pocinje plakat usred svrsavanja od ljubavi prema svome dragome .. (btw ostavio ju je nakon 7 godina ).. fkt ju je sje... ,auu! Ja to nikad nisam dozivjela ? Osjetila sam povezanost itd, ali da me nesto tako dirne tokom sexa? bujica tolikih emocija ?..nikad.. jel se kome od vas to desilo? |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sex pun emocija? onako draga je.. , obozavala ga je .. stvarno mu se predala dušom i tijelom, i on je plako s njom navodno (to zaboravih spomenut),al ne doslovce bas lijo suze al zarosile su se.. neznam... ,zvuci mi duboko, al opet... hmm... i nije to jedini slucaj za koji sam cula.. zaista se pitam .. kakav je to sex toliko nabit emocijama..?! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,438
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sex pun emocija? Hm...što bih plakala...ne idu mi zajedno te emocije sa strašću i ljubavi!
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: sex pun emocija? Citat:
Možda je ipak bio neki žalosni sex ![]()
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ..nekad znas vidjet na filmovima, frajer odlazi u vojsku..ona mu se poda (djevica)..zadnji put se mozda vide.. scena ljubavnog zanosa,svrsavaju u isto vrijeme te joj obriše suzu..??.. zasto fuking ta suza?.. Ja sam se btw malo zagrcala kad mi je rekla, bilo mi nekako smijesno malo..al ona je bila ozbiljna.. ;to joj je doslo odjednom, osjetila je da mora zaplakat koliko joj je bilo lijepo.. ..totalno sam se zbunila.. ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio fat_boy_slim : 17-09-08 u 22:51. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,387
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sex pun emocija? Ti uživaš dok ja plačem Aaaaaaa plačem i tugujem........ Srećom, to mi se još nije desilo....... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,438
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sex pun emocija? Citat:
ne znam...možda sam bila razdražljiva pa sam tako reagovala, ali eto par puta mi se to desilo.Ali u sexu , nikada!U sexu bi bio uvek kez od uveta do uveta. ![]()
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.