| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex s ex u Društvo forumu; Negdje sam čula da bi muškarci, više nego žene bivšega partnera, iz neke sujete (taštine) najrađe ... |
| | #1 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sex s ex Negdje sam čula da bi muškarci, više nego žene bivšega partnera, iz neke sujete (taštine) najrađe poševili bivšu, pogotovo ako je ona prekinula. Valjda jer je po nekima lakše dobiti od nekog starog, a to je već i istražen teren, znate tko kaj voli, nego ići probati ONS s nekim novim... A i našla sam zanimljiv članak na t - portalu o tome... Citat:
Što vi mislite?
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Sex s ex Sad će opet ispast da glumim nekog nindju ili mindju ali nakon prekida, bivša me doslovno zvala samo na sex što sam odbio. Pa nisam kurva da dolazim kad se njoj navlaži i kad me nazove. A ovo za broj... imam i ja jedan broj bivše cure. I istina - bezveze je u mobu jer se nisam čuo sa njom ohohohoh! Ali opet sa pola ljudi što imam se ne čujem...! I kad bi dobio želju za sexom sa bivšom više bi je volio potrgati i rasturiti u sexu nego išta. Ne bi tu bilo osjećaja nego samo čisto životinjski sex. Potrgao bi je da je kaznim za sva sranja što je učinila. Ali kažem... nemam želje se vraćat bivšim curama radi sexa. Ni ičeg drugog.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,676
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s ex uglavnom u prvih par mjeseci bude burno sa bivsima oko tih stvari mob-sex al kasnije sve manje i manje ovisi koliko ste daleko i da li imate partnera(iz mog observiranja prijateljevih veza) obicno zenama bude sve napetije i napetije ako ti imas nekoga novoga, a ona je jos sama.. osobno ja nepotezem stare brojeve radi sexa,imam ponosa...al nikad ne reci nikad ![]()
__________________ Za te uvik mora biti, a meni kako bude. Tolleranza Zero |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s ex Valjda spadam u onu jednu trećinu. Brojeve koje ne trebam ne čuvam u mobitelu, nemam crnu knjižicu, ne hvalim se pred prijateljima. Ja i mobitel.. da ga izgubim, skužio bi tek za tjedan dva ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s ex Ne brisem brojeve od onih kojima se ne zelim javit. Tako da kad vidim ime na ekranu da znam da se ne javljam... Inace, ne, ne cuvam brojeve... ne treba mi nitko za svaki slucaj. Jednom sam se svadila s momkom, izbrisala njegov broj jer sam bila ljuta ko pas, i nisam ga tila vise nikad vidit ni cut, samo je bija problem sta ga i u snu znam napamet,biram ga zatvorenih ociju, ne treba mi imenik za to... ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.

tak da nish od sheve opet

Jednom sam se svadila s momkom, izbrisala njegov broj jer sam bila ljuta ko pas, i nisam ga tila vise nikad vidit ni cut, samo je bija problem sta ga i u snu znam napamet,biram ga zatvorenih ociju, ne treba mi imenik za to...