Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ljubav, Erotika, Sex
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex s ex u Društvo forumu; Negdje sam čula da bi muškarci, više nego žene bivšega partnera, iz neke sujete (taštine) najrađe ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-01-08, 15:13   #1 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,400
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Sex s ex

Negdje sam čula da bi muškarci, više nego žene bivšega partnera, iz neke sujete (taštine) najrađe poševili bivšu, pogotovo ako je ona prekinula.
Valjda jer je po nekima lakše dobiti od nekog starog, a to je već i istražen teren, znate tko kaj voli, nego ići probati ONS s nekim novim...
A i našla sam zanimljiv članak na t - portalu o tome...

Citat:
ZA SVAKI SLUČAJ

Većina čuva broj bivšeg partnera u mobitelu
Skoro dvije trećine ljudi čuva broj bivšeg partnera u svom mobitelu jer 'nikad se ne zna'. Neki od njih to čine zato jer žele imati broj pri ruci iako su svjesni toga da najvjerojatnije nikad neće nazvati tu osobu

U rezultatima istraživanja koje je obavio britanski mobilni operater Orange nadalje stoji da velik broj ljudi, pretežno muškaraca, to čini kako bi popunio 'malu crnu knjižicu' kojom bi se kasnije mogli hvalisati pred prijateljima.

Istraživanje je provedeno na 1.487 ispitanika, a također se pokazalo da 63 posto ljudi koristi samo polovicu upisanih brojeva u mobitelu. Neki su priznali da gomilaju stare SMS poruke, ali i da čuvaju nezgodne video snimke koje nikad ne gledaju niti ih prosljeđuju drugima.

Budući da ulazimo u novu godinu, iz Orangea poručuju da je vrijeme da počistite i svoje mobilne telefone. Bivši partneri u mobitelu samo predstavljaju prošlost. Upitajte se, stoga, hoće li ti ljudi odigrati značajniju ulogu u vašoj budućnosti? Ako je odgovor negativan, jednostavno ih izbrišite.

Što vi mislite?
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 15:15   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Sex s ex

nemam ex tak da nish od sheve opet
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 15:28   #3 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,245
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Sad će opet ispast da glumim nekog nindju ili mindju ali nakon prekida, bivša me doslovno zvala samo na sex što sam odbio. Pa nisam kurva da dolazim kad se njoj navlaži i kad me nazove.

A ovo za broj... imam i ja jedan broj bivše cure. I istina - bezveze je u mobu jer se nisam čuo sa njom ohohohoh! Ali opet sa pola ljudi što imam se ne čujem...!

I kad bi dobio želju za sexom sa bivšom više bi je volio potrgati i rasturiti u sexu nego išta. Ne bi tu bilo osjećaja nego samo čisto životinjski sex. Potrgao bi je da je kaznim za sva sranja što je učinila. Ali kažem... nemam želje se vraćat bivšim curama radi sexa. Ni ičeg drugog.
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 15:29   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,679
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

daj nemoj glumit ninju
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 15:34   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,291
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

ponovno lazes

nisam ima takvih iskustava
xarfaxus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 15:39   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Poruka: 1,245
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Koja ste vi banda. Zajebavate se sa ninjom. Ali nećemo offtopičariti i upropaštavat topic Krašovoj djevi.
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 15:46   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,676
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

uglavnom u prvih par mjeseci bude burno sa bivsima
oko tih stvari mob-sex al kasnije sve manje i manje
ovisi koliko ste daleko i da li imate partnera(iz mog observiranja prijateljevih veza) obicno zenama bude sve napetije i napetije ako ti imas nekoga novoga, a ona je jos sama..
osobno ja nepotezem stare brojeve radi sexa,imam ponosa...al nikad ne reci nikad

Tolleranza Zero
RizLA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 17:17   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,515
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Valjda spadam u onu jednu trećinu. Brojeve koje ne trebam ne čuvam u mobitelu, nemam crnu knjižicu, ne hvalim se pred prijateljima.
Ja i mobitel.. da ga izgubim, skužio bi tek za tjedan dva
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 17:24   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,497
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Isto kao i Dar, odmah brišem sve.. tako kad mi se netko javi s kim se nisam čula sto godina isprve se pravim kao da znam tko je
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 17:33   #10 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,343
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Ne brisem brojeve od onih kojima se ne zelim javit. Tako da kad vidim ime na ekranu da znam da se ne javljam... Inace, ne, ne cuvam brojeve... ne treba mi nitko za svaki slucaj. Jednom sam se svadila s momkom, izbrisala njegov broj jer sam bila ljuta ko pas, i nisam ga tila vise nikad vidit ni cut, samo je bija problem sta ga i u snu znam napamet,biram ga zatvorenih ociju, ne treba mi imenik za to...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113