| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex s frendom/frendicom u Društvo forumu; ja bi bez beda zašto ne znaš da ćeš svaki put dobit hehe to je ono prijatelji s povlasticama ... |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom Ne, jer nakon toga više nema prijateljstva, ne vjerujem u taj sex bez osjećaja s frendovima, da s nekim ko ti nije frend, ali mislim da uvijek s bilo koje strane prije ili kasnije dođe do nekih osjećaja i onda nastaju problemi
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom Moja kita nema prijateljica ![]() Svaka dolazi u obzir ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom Zavisi koliko je to prijateljstvo ono pravo, iskreno.. ja imam puno muških poznanika, ne mogu ih nazvat pravim prijateljima, tako da to "prijateljstvo" ni ne mogu izgubit.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom Drito to...ja imam sam par pravih prijatelja, a ovi ostali su ljudi s kojima mi je ugodno provodit vrijeme ponekad...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Sex s frendom/frendicom pošto ne postoje musko-zenska prijateljstva svi se možemo jebati ![]()
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
![]() |
| Tagovi: frendomfrendicom, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:15.

znaš da ćeš svaki put dobit hehe 

Do you feel lucky, Punk?