| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ljubav, Erotika, Sex Raspravljate o temi Sex s frendom/frendicom u Društvo forumu; I nikoga ne muči pitanje smiješno dok se rastajemo u idili, kako će mo samo ostati nešto što ... |
| | #31 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom I nikoga ne muči pitanje smiješno dok se rastajemo u idili, kako će mo samo ostati nešto što nikada nismo bili... Definiraj prijatelja ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom Ne bih nikada.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,031
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom a neznam..za sada nisam,ali sumnjam i da hocu,da sa nekim spavam mora mi biti jebena kemija a onda mi takav ni sekunde nebi bio prijatelj
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Sex s frendom/frendicom Frendicu bi maznuo al frenda nikad.Pa ak smo frendovi onda nema tajni.Sve moje dobre(fizicki) frendice znaju da bi ih karao.pa musko sam
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Sex s frendom/frendicom Ja sam s jednim frendom krenula nešto da će bit, bilo je svačega al nikad nismo spavali, kad je došlo do toga ja nisam mogla, jednostavno ne mogu s frendom... ah... I drago mi je šta nismo, al mogu vam reć da se zbog toga osječamo nekako povezaniji, al naravno na prijateljskoj bazi, a tako će i ostati! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: frendomfrendicom, sex |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:02.